Szerintetek megcsináljuk?
Figyelt kérdés
Én és a barátnőim azt akarlyuk,hogy a derekunkra szúrjunk be egy vastagabb tüvel nyelv piercinget. A többiek azt mondják, (nem a barátaim) hogy be fog gyulladni, meg minden.Én meg uggy gondolom hogy menö.A fertőtlenítést meggoldanánk,egy ien petanidos pzs-vel.Azt mondgyák nekünk,hogy akkor a húsba kel szúrni,de mi megmondtuk,hogy abőrbe kell a pc.Még ezzen is kötekettek velünk.
Nyelvünkbe megprobálhattyuk?
Elöre is köszi a választ!!!!!!!!!!!!!!!!
L/13
2011. szept. 9. 13:53
11/12 anonim válasza:
Ne csináljátok meg. Ez egy olyan dolog, amiből az életből csak néhány van, igazán gyűjthetnétek rá, nem drága. Mindenféleképpen szakemberrel csináltatnám, mert ha begyulladt valószínűleg el fog halni az a rész, és kifog látszani a húsotok, évekig fájni fog, és gennyedzik, aztán nem győzitek majd mosni a polót! Egyébként az nem patanid, hanem betadin. amúgy meg ha agdanak szúrod, akkor vékony tűvel szokták, és nem betadinnal nfertőtlenítik, hanem 70% alkohollal, amit a gyógyszertárban lehet kapni.
12/12 anonim válasza:
Első ránézésre !!!!! 11 !!!!! helyesírási hiba van a kérdésedben! Ennyi IQ-val oda szúrjátok, ahová akarjátok, okosabbak nem lesztek tőle. Csináljátok!!! Én azt mondom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!