Szerintetek megcsináljuk?
Figyelt kérdés
Én és a barátnőim azt akarlyuk,hogy a derekunkra szúrjunk be egy vastagabb tüvel nyelv piercinget. A többiek azt mondják, (nem a barátaim) hogy be fog gyulladni, meg minden.Én meg uggy gondolom hogy menö.A fertőtlenítést meggoldanánk,egy ien petanidos pzs-vel.Azt mondgyák nekünk,hogy akkor a húsba kel szúrni,de mi megmondtuk,hogy abőrbe kell a pc.Még ezzen is kötekettek velünk.
Nyelvünkbe megprobálhattyuk?
Elöre is köszi a választ!!!!!!!!!!!!!!!!
L/13
2011. szept. 9. 13:53
1/12 A kérdező kommentje:
utoirat:a nyelvünket is bekenhettyük a petadinnal???
2011. szept. 9. 13:55
2/12 anonim válasza:
NE NE KÖNYÖRGÖM NE CSINÁLJ SEMMIT!!!
A derékból alapból kidobja a szervezeted max. fél év után, és csúnya heg marad utána.
Nyelvet főleg ne próbáljátok.
Remélem ez csak egy vicc...
3/12 anonim válasza:
Inkább ahelyett,hogy ilyen orbitális baromságot fontolgatnátok,lapozgassátok a nyelvtankönyvet...vagy ha már annyira akartok piercinget,hozzá értővel csináltassátok.Igaz pénzbe kerül,de inkább gyűjtögessétek egy ideig,minthogy valami bajotok legyen.
4/12 A kérdező kommentje:
ahha persze ez tök normális már egy csomó ismim megcsinnta.
2011. szept. 9. 14:12
5/12 anonim válasza:
Jézusom, biztos valami idióta, kis hülye p*csák vagytok, már bocs
6/12 A kérdező kommentje:
Azért jöttunk ide,hogy segítcséget kérjunk.ezért regisztáltam csak be.mert nem votam bizti benne.de kösszx.
2011. szept. 9. 14:14
7/12 anonim válasza:
Csak gratulálni tudok hogy 13 évesen tele akarjátok magatokat szögelni. Derekatokra alapból nem lehet tenni piercinget, senki nem tett oda, meg különben is kár lenne már 13 évesen elcsúfítani a bőrötöket ezzel. Nyelv piercinget felejtsétek el, házilag azt ne szúrjátok át mert ha eltaláltok egy eret benne vagy egyéb hasonlót akkor sebészet lehet a dologból. Ha annyira kell akkor bízzatok meg egy szakembert hogy szúrja át.
8/12 anonim válasza:
A nyelvpiercing behelyezése után egy ideig vagy nem lesz nyálad, vagy túl sok lesz továbbá a nyelved hatalmasra dagad, nehezen fogsz csak tudni nyelni. Én a helyedben inkább szakértővel csináltatnám meg, így is elég sok probléma van vele.
9/12 anonim válasza:
Csináljátok meg. Ha ilyen hülyék vagytok.. Egyébként nem egészen vágom a kérdésed. A derekadba akarsz piercinget vagy a nyelvedbe? Mert derék piercing nem létezik. Szóval a derekadat semmiképpen ne szurkáld át. Nyelv piercinget meg ne magatoknak csináljatok. Menjetek szakemberhez. 15 éves vagyok, szeretem a piercingeket, szóval nem azért mondom, mert piercing ellenes vagyok, hanem mert a nyelv az egy nagyon érzékeny pont. Ha rossz eret trafálsz el, megszűnhet az ízlelésed. És igen, be is gyulladhat. Az meg a pláne, hogy annyira fáj, hogy nem tudjátok magatoknak szúrni. Bízzátok tényleg egy piercingesre.
10/12 anonim válasza:
De ez egyébként nem kamu kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!