Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Bevállalnád? Egyik nap barátnő...

Bevállalnád? Egyik nap barátnőm azt álmodta, hogy én voltam Darth Maul az egyik haverom meg Darth Vader és kegytelenül kenterbe vertük. Az álmát pedig nagyon élvezte! Utána másnap kíváncsiskodot, hogy lehetne-e arról szó, hogy megcsináljuk ezt élőbe!

Figyelt kérdés
Viszont én végül is kicsit féltem őt mert ha nagyon tetszik neki ez akkor át fog állni a sötét oldalra. Bevállalnátok ezt a dugópajtásotokért?
2011. szept. 1. 23:34
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. szept. 1. 23:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Megfenyíteném az ERŐvel, nagyon csúnyán.
2011. szept. 1. 23:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Van egy spanom, tiszta Csubakka. Ha kell egy harmadik, szólhatok neki...
2011. szept. 2. 10:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Figyu,egy csubakka sosem árt,szólhatsz neki,de ha jön akkor tökéletesen sajátítsa el a csuvi nyelvet,mert az jóó lenne!!!!De esetleg ha még tudsz Jabbát ,Padmét meg olyan csúcsfejű könnyűvérű leányzót akkor feltétlen szólj!!
2011. szept. 2. 13:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Jabba nincs, de az öregasszony a hetedikről simán elmenne Yodának.
2011. szept. 2. 18:47
 6/8 A kérdező kommentje:
hááát kár,hogy nincs Jabba de beérjük Yodával is bőőőven....jó gyors is,ügyes is mi kell még???
2011. szept. 2. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:

:D

Háát foga nem sok van...

2011. szept. 2. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy értette, hogy Május 4-én fogtok találkozni.
2011. szept. 14. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!