Bevállalnád? Egyik nap barátnőm azt álmodta, hogy én voltam Darth Maul az egyik haverom meg Darth Vader és kegytelenül kenterbe vertük. Az álmát pedig nagyon élvezte! Utána másnap kíváncsiskodot, hogy lehetne-e arról szó, hogy megcsináljuk ezt élőbe!
Figyelt kérdés
Viszont én végül is kicsit féltem őt mert ha nagyon tetszik neki ez akkor át fog állni a sötét oldalra. Bevállalnátok ezt a dugópajtásotokért?2011. szept. 1. 23:34
1/8 anonim válasza:
2/8 anonim válasza:
Megfenyíteném az ERŐvel, nagyon csúnyán.
3/8 anonim válasza:
Van egy spanom, tiszta Csubakka. Ha kell egy harmadik, szólhatok neki...
4/8 A kérdező kommentje:
Figyu,egy csubakka sosem árt,szólhatsz neki,de ha jön akkor tökéletesen sajátítsa el a csuvi nyelvet,mert az jóó lenne!!!!De esetleg ha még tudsz Jabbát ,Padmét meg olyan csúcsfejű könnyűvérű leányzót akkor feltétlen szólj!!
2011. szept. 2. 13:36
5/8 anonim válasza:
Jabba nincs, de az öregasszony a hetedikről simán elmenne Yodának.
6/8 A kérdező kommentje:
hááát kár,hogy nincs Jabba de beérjük Yodával is bőőőven....jó gyors is,ügyes is mi kell még???
2011. szept. 2. 22:15
8/8 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy Május 4-én fogtok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!