Mi a neve az ilyen típusú karkötőnek? Vagy csak van amelyik ilyen kapcsos, van amelyik másmilyen?
Szeretnék ilyen karláncot aminek az egyik végén egy karika, másik végén pedig egy "pálcika" van, így lehet összakapcsolni.. Valamint a medálokat külön vehetem rá(:
Valószínű, hogy inkább ezüstöt vagy fehéraranyat szeretnék, nem bizsut. Esetleg ha valaki tud ajánlani, vagy árat mondani, hogy az ezüst vagy fehérarany mennyi lenne-szívesen olvasom(:
na első vagyok, utánanéztem neked a régi újságokban :D
van pl. a pandora, mai nem pont olyan, mint amit mutattál, de ott is te magad állítod össze a karkötőt.
Illetve van ez: [link] itt emgtalálsz mindent, árakat is :)
Igen, avonban én is láttam, de az bizsu(:
Ezüstöt szeretnék. Nem tudod véletlen, hogy ékszerboltban lehet-e kapni ilyen végű láncot?(: Valamint ezek nem kapcsolódnak ki könnyen?
Thomas Sabo- gyönyörűek a medálok,nagyon sok fajta van..:)
van bolt a Váci utcában, Arénában,Árkádban és még nagyon sok helyen ( általában nem külön van,hanem más ékszerekkel együtt)
Az oké, hogy Thomas Sabo, de ilyet hol lehet kapni? Nem pesten élek, így sajnos nem ilyen egyszerű..:|
És nem a medálok kikapcsolódására gondoltam, hanem maga a lánc nem kapcsolódik ki könnyen?(:(ha ilyen a vége)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!