Ennek a Thomas Sabo karkötőnek láttatok már valahol utánzatát? Józsefvárosi piac, ázsia center, vmi más bolt? Ahol nem lenne túl drága. (lent link)
Hát én semmiért nem adok ki 20ezret kedves első válaszoló 15öt se nagyon...a márkás is pont úgy tönkre megy mint a nme márkás..., éppen ezért keresek utánzatot.
Második...kösönöm a tippet, a vatera nem jutott eszembe:)
A harmadik válaszolónak:sok mindenben igaz hogy az eredeti tönkremegy én is így vagyok vele DE az arany és ezüstláncnál ez nem igaz!
szóval hogy EREDETIEK-E a thomas sabók a vaterán 10ezer alatt?!! NEM
NEM és NEM ez biztos mert én vettem a vaterán-persze én is mindíg az olcsót keresem karkötő+3charm 4-5000ft-ért
Jó ár a cucc szép persze látszik hogy azért nem eredeti
Miért: a szemek nincsenek összeforrasztva
NEM EZÜST így 7 hónap múlva egy kopott fosnak néz ki....
Mérgemben bementem és vettem a páromnak egy eredeti láncot 16000-ért,na annak van súlya és látszik a különbség--főleg a szemek.
Szóval ha nem adsz ki ennyit a láncért ne vedd meg CSAK ha fél évre szánod -utána csúnya fényevesztett lesz és hiába suvickolod bármivel---tapasztalat.
Remélem ez segít eldönteni mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!