Tényleg van jelentése ennek a karkötőnek? Azt halottam a szüzesség elvesztéséhez. Hogy aki elszakítja annak kell. mit tudtok erről? : P: D Linkl lent.
xDDDD
Nem úgy értettem..:D mertnekem van ilyenem..és hát érdekel hogy mit jelent:D
Ha neked van ilyened, akkor nem fogod elveszteni.
Így jártál.
Ezt jelenti:
Feljegyzés: Olyan embereknek a VAST MAJORITYJE, akik kikopnak, a kocsonyakarkötők nem találják őket szexkarkötőknek. Az ötlet, hogy középső schoolersök hordanak kocsonyakarkötőket és szexelnek, van, amíg meg tudunk mondani, egy médiamítosz. A szexkarkötők valami használtak és felnőttek által élvezettek.A színkód szexkarkötőkért úgy tűnik, hogy helyszín szerint változik; a lila azt jelentheti, hogy az anális sex egy városban és holdingban benyújt egy másikat. Szexkarkötőszínekért soroltunk fel a leggyakoribb jelentések közül néhányat, engedelmeskedtünk forrásokból az U.S. Possible-ön keresztül váltakozó jelentéseket sorolnak fel zárójelben. Ha neked kétségeid vannak azt illetően, amit egy szín jelent, kérdezz meg valakit, hogy ki hord szexkarkötőket a helyi területedben.
:D
ohh jee xd
köszi:D
Nincs mit.
Remélem hasznos voltam. :)
Igenigen:D
A legjobb hogy nekem majdnem az összes szinből van.xd
mindent hordom de csak azért mert jól néz ki ((:
Amúgy színenként van jelentése.
Azt se érted?
Majd holnap leírom ha lesz időm. :D
Addig gondolkozz rajta. :)
Ja de előbb majd írd le hány éves vagy, mert nem akarlak megrontani a válaszokkal. :D
Jó éjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!