Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg van jelentése ennek a...

Tényleg van jelentése ennek a karkötőnek? Azt halottam a szüzesség elvesztéséhez. Hogy aki elszakítja annak kell. mit tudtok erről? : P: D Linkl lent.

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 2. 23:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt ilyenem, mégis sikerült elveszíteni xD
2011. febr. 2. 23:31
 2/19 A kérdező kommentje:

xDDDD

Nem úgy értettem..:D mertnekem van ilyenem..és hát érdekel hogy mit jelent:D

2011. febr. 2. 23:32
 3/19 anonim ***** válasza:

Ha neked van ilyened, akkor nem fogod elveszteni.

Így jártál.

2011. febr. 2. 23:39
 4/19 A kérdező kommentje:

[link]

erre gondotlamxd

2011. febr. 2. 23:42
 5/19 anonim ***** válasza:
40%

Ezt jelenti:

Feljegyzés: Olyan embereknek a VAST MAJORITYJE, akik kikopnak, a kocsonyakarkötők nem találják őket szexkarkötőknek. Az ötlet, hogy középső schoolersök hordanak kocsonyakarkötőket és szexelnek, van, amíg meg tudunk mondani, egy médiamítosz. A szexkarkötők valami használtak és felnőttek által élvezettek.A színkód szexkarkötőkért úgy tűnik, hogy helyszín szerint változik; a lila azt jelentheti, hogy az anális sex egy városban és holdingban benyújt egy másikat. Szexkarkötőszínekért soroltunk fel a leggyakoribb jelentések közül néhányat, engedelmeskedtünk forrásokból az U.S. Possible-ön keresztül váltakozó jelentéseket sorolnak fel zárójelben. Ha neked kétségeid vannak azt illetően, amit egy szín jelent, kérdezz meg valakit, hogy ki hord szexkarkötőket a helyi területedben.

:D

2011. febr. 2. 23:44
 6/19 A kérdező kommentje:

ohh jee xd

köszi:D

2011. febr. 2. 23:46
 7/19 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Remélem hasznos voltam. :)

2011. febr. 2. 23:47
 8/19 A kérdező kommentje:

Igenigen:D

A legjobb hogy nekem majdnem az összes szinből van.xd

mindent hordom de csak azért mert jól néz ki ((:

2011. febr. 2. 23:50
 9/19 anonim ***** válasza:

Amúgy színenként van jelentése.

Azt se érted?

Majd holnap leírom ha lesz időm. :D

Addig gondolkozz rajta. :)

2011. febr. 2. 23:54
 10/19 anonim ***** válasza:

Ja de előbb majd írd le hány éves vagy, mert nem akarlak megrontani a válaszokkal. :D

Jó éjt.

2011. febr. 2. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!