Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg van jelentése ennek a...

Tényleg van jelentése ennek a karkötőnek? Azt halottam a szüzesség elvesztéséhez. Hogy aki elszakítja annak kell. mit tudtok erről? : P: D Linkl lent.

Figyelt kérdés
[link]
2011. febr. 2. 23:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

MegTaláltam már a színe jelentését..

Bár nem mindegyiknek..:D

14vagyok, hidd el nem tuccxdd

2011. febr. 3. 00:00
 12/19 anonim ***** válasza:
a fekete mit jelent? Ismerősömnek feketében van olyan, amit elsőnek belinkeltél. Mindig rajta van, de nem tudom mit jelenthet.
2011. febr. 3. 00:10
 13/19 anonim ***** válasza:
10 éve is ezt mondták, h ha egy fiú leszakítja egy csaj karkötőjét, akkor az annak a jele, h le fognak feküdni...HÜLYESÉG!!!!!!!!!!!!!!!csak rá akarják fogni valamire, h sexelni akarnak..
2011. febr. 3. 00:16
 14/19 A kérdező kommentje:

Fekete:közösülés.

hátnemtudom.. nagydivatlettxD

2011. febr. 3. 00:18
 15/19 anonim ***** válasza:

"4. If a girl wears jelly bracelets, does that mean she has sex?

Not necessarily. Many people, especially younger people, wear jelly bracelets as fashionable accessories and are not even aware of the sexual connotations. You can't make assumptions. If you want to know, ask her, but don't be surprised if you get slapped in the face.

"

2011. febr. 3. 01:37
 16/19 anonim ***** válasza:
nem azért de egy ilyen karkötőt hogy lehet leszakítani? vagy oda meg direkt a csávó a csajhoz azt szó szerint letépi/leráncigálja?
2011. febr. 3. 02:26
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem is volt régen ilyen karkötőm, sosem vettem le, és a víztől+szappanoktól megkeményedett, majd egyszer szépen elszakadt szeretkezés közben. Ccsak egy kis érdekességként írtam le, nem hiszek ezekben a butaságokban.

18L

2011. febr. 3. 10:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Azért nem annyira nehéz.. Nekem sok van.. volt amit már sikeresen elszakítottam úgy hogy beleakadt valahova.:DD

Amerikában nagy divat..ott már az a béna ha valaki nem hordja..

amúgy utolsó: énsem szoktam levenni..de szerintem előbb utóbb valahogy tönkremegyxd

2011. febr. 3. 12:08
 19/19 anonim válasza:
A citromsárga színü mit jelent?????
2011. nov. 8. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!