Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez az új mánia hülyeség?

Ez az új mánia hülyeség?

Figyelt kérdés
Ez a Silly Bandz karkötős mánia nem hülyeség? Mit gondoltok azokról, akik hordanak ilyeneket? Nem kvás kicsit? Bocsi, de érdekelne, mert szeretnék venni egyet, sokat nem, mert az úgy egy kicsit röhejes számomra. És a fiúknak tetszik? Köszi a válaszokat! :)
2011. szept. 3. 10:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

k*rvás??? XD én imádom alapjáraton a karkötőket, meg sem tudnám számolni, mennyi van itthon, és természetesen Silly Bandz-eim is vannak :D Nem hiányozhat a gyűjteményemből! Imádom őket! :D

Ha meg k*rvás lenne, akkor üzenem, hogy mennem kell, mert itt a kuncsaftom...

2011. szept. 3. 11:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Én azt sem tudom mi az, de sejtem. Sosem hordok olyan dolgokat amik "tömegcuccok" nincs fila táskám, converse cipőm stb... xD És ilyenem sincs természetesen.
2011. szept. 3. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:

1) már miért lenne k.vás egy adag idióta alakú karkötő, aminek a formája nem is látszik? Nem vagyok benne biztos, hogy tudod a jelentését a szónak... nem mutat sokat, nem utal semmire...

2) ne azért vegyél fel vmit, mert az tetszik a srácoknak, hanem mert neked tetszik... akinek tetszel, annak úgy tetszel, ahogy vagy, a saját ízléseddel és személyiségeddel

3) a legtöbb divathullámnak egyáltalán nincs értelme-ennek sincs (de ugyanannyi értelme van a csinglingis karkötőnek, az ugg cipőnek meg a masnis felsőnek is kb.)... a divatban nem az értelmet kell keresni...

2011. szept. 3. 13:20
 14/17 anonim válasza:
Sztem egyáltalán nem hülyeség...egyáltalán nem kvás...am valakinek tetszik valakinek nem.Nekem pl.: tetszik
2011. szept. 3. 19:11
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát tekintve, hogy a nagyon fiataloknál divat, ahogy látom, szerintem nem számít, hogy a fiúk mit gondolnak. xD 12 évesen inkább mással foglalkozz még.

Qrvásnak nem nevezném, szerintem inkább csak meredeken gagyi. De biztos azért érzem így, mert nem az én korosztályomnak való, ez olyan kislányos hülyeség, hasonló cuccokat asszem 6-7 évesen szerettem volna. :D

2011. szept. 3. 22:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat, de amúgy nem 12 éves vok. :)
2011. szept. 4. 10:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Eddig erről nem is hallottam!Most néztem meg googlban.Hát szerintem nagyon gyerekes.Egy 10-12 évesen eltudom képzelni.Magamon nem :)
2011. szept. 5. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!