Szerintetek egy 13 éves lány használhat szempillaspirált?
Szerintetek való egy 13 éves lánynak szempillaspirál? Mert a korombeli lányok közül szinte mindenki használ már. Sőt valaki a szemét is kihúzza feketével. De nekem anyukám azt mondja, hogy ez még nem nekem való, de én szeretnék már használni.
13/L
Egyes emberek ugy csinalnak,mintha "gaz lenne szexelni 13 évesen a pasimmal???" Kérdéssel álltak volna elő.
Nem tetoválást csináltatsz,vagy felnyiratod a hajad,ilyenért nem fognak megszólni.
Persze mértékkel,de nyugodtan használhatsz.Ilyen korban az én osztálytársaim már a szemöldöküket húzták ki,volt tus is,de még rúzs is.
Egyik barátnőm 12 és fél évesen nyiratta fel a haját oldalt.Nem szólták meg érte.Jól is állt neki,de én azért nem nyirattam volna fel.
Évfolyamtársam 13 volt,mikor a bokájára egy violinkulcsot tetováltatott.
Barátnőm 14,orr pct csináltatott,befestette a haját szőkére.
Ezek mind mind durvább dolgok,(valamelyik visszafordíthatatlan is) mint egy kis ártatlan szempillaspirál,amit minden nap lelehet mosni.
Nyugodtan használhatsz.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!