Orr piercinget szeretnék. Tavaly már volt csak begyulladt! Nem tudom, hogy azért mert lőtték vagy azért mert nem bírja az orrom?
Nem szabad lövetni..
Egyébként fontos, hogy milyen helyen és ki csinálja, illetve hogy utólag ápold rendesen. (pl aloe verával, vagy amit ad rá a piercer)
Szia!Nekem már lassan 6éve van orrpiercingem, és anno lőtték nekem.
Legelőszőr orvosi fémet kaptam bele, azt kellett asszem 3, vagy 4 hétig viselni, és forgatni a lövött lyukban, h ne gyulladjon be, és aztán lehetett kicserélni olyanra, amilyenre szerettem vna.
Nekem hál Istennek nem gyulladt be..
Van még a nyelvemben, na, azzal sem szenvedtem, és van még a köldökömben..na, au viszont megkínzott....
Lövetni nem szabad. Örülök, hogy van akinek így nem gyullad be, de ettől még nem kell lepontozni azt, aki esetleg tudja. Én piercer vagyok, és bizony, nem szabad lövetni. A pisztolyt nem lehet olyan jól tisztítani, míg ha szúrják, minden esetben egyszer használatos, steril tűvel szúrnak.
Ha orvosi fém ékrszered volt, akkor az nem lehetett gond, hiszen ugyan abból csinálják az orvosi műszereket is, ezt elvileg mindenkinek bírja a bőre.
Otthon kezelheted Betadine-nal, vagy akár szalicil alkohollal. De volt olyan még régen, hogy nyaralás előtt szúrtam magamnak, de otthon hagytam a cuccaimat, nyaralás alatt vodkával ápolgattam :)
Nekem az elsomet lottek es ugy begyulladt, meg besullyedt a sulya miatt,h az ugyeleten operaltak ki.
Csakis szurasd, nekem egy nagyon hires tetovalo szalonban szurtak a masikat es azzal nem volt semmi gond, mondjuk mar jopar eve kivettem a piercinget, mert kinottem ezt a korszakomat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!