Kozmetikusnal nem tesznek be szemoldok piercinget?
Figyelt kérdés
szuloi beleegyezes nelkul
16/L
2009. ápr. 19. 07:35
1/4 anonim válasza:
Piercinget nem tehet be kozmetikus hacsaknem van külön képesítése ehhez is. Én a helyedben nem akarnék szülői beleegyezés nélkül ilyet. Meg fogod bánni.
2/4 anonim válasza:
a szemöldöködbe ne rakass mert meg fogod bánni,nekem is volt,sminkelésnél hátrány,és mindig begyulladt,a helye még mindig megvan.én is piercing párti vagyok,csak szemöldökbe pont nem jó.
3/4 anonim válasza:
Nekem van a szemöldökömbe piercing kb. 3éve már. Kozmetikus rakta be és nem kértek semmiféle szülői engedélyt. Nekem nem gyulladt be soha még és nagyon tetszik még mindig. Nem bántam meg.
4/4 A kérdező kommentje:
mostmar en is berakattam :D
nekem nagyon tetszik :D
es nem hiszem, hogyha megbanom
azert nagyon koszi a valaszokat :)
2009. ápr. 19. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!