Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Már mindenkinek van Fila...

Már mindenkinek van Fila táskája? :O

Figyelt kérdés

[link]

Nyár elején gondoltam, veszek egy sporttáskát, majd jó lesz a tesicuccomnak, de aztán mit látok a plázákban, utcán, strandon, mindenhol??? Fila táskákat...már olyan sok mindenkinek van, hogy sztem tök ciki lett. Meg van aki pl a kozmetikai táskát retikülként hordja, vagy a sporttáskát sulis táskának. Nektek mi a véleményetek? Ciki?

2011. aug. 29. 16:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
77%

Én edzőtáskát vettem a pontokon, igen a pontokan, és mi van akkor? Kézilabdázom, és tök jó lesz benne hordani az edzésekre, meccsekre a cuccomat. Pont elférek benne, cipő, ruha, fásli, sportolás utáni hűsítő zselé, rögzítők, hajgumi, sebtapasz, kis törölköző, tusfürdő, enni-innivaló, fésű stb.

Meg nyaralásnál is tök jó volt, mert ami nem ruha, de szükségem volt rá a nyaralás alatt, az pont elfért benne. (Könyv, mp3, rejtvényújság, toll, manikűrkészlet, "egészségügyi kiscsomag", intim törlőkendő, smink, vatta stbstb).

Szerintem nem ciki, már csak azért sem, mert én nem úgy hordom, ahogy eredetileg volt. Rakok rá néhány kitűzőt, egyéb díszt, stb. így hiába van sok embernek ilyen táskája, mégis egyedi lesz valamilyen szinten.

Egyébként pont két éve valamelyik benzinkútnál is ugyanilyen filás pontgyűjtés volt, akkor hátizsákot vettünk, bár azt nem szeretem :)

16/L

2011. aug. 29. 17:14
 12/18 anonim ***** válasza:
83%

jó ez az oldal :D

szerintem már mindenkinek van! már minden szakadt ember -de az a tényleg baromira szakadt- Fila táskával rohangál, szóval nekem nem kéne! legvégső esetben edzőcuccnak...

2011. aug. 29. 17:20
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, megértelek utolsó előtti, csak azt nem bírom elviselni, hogy a sok kis hülye p*csa azt hiszi milyen menő, holott már csórónak ilyen van :D
2011. aug. 29. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
nagyon gáz h mindenkinek ilyen van, ha ingyen adnák se kéne :S
2011. aug. 29. 17:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen van, és van vagy 10 éves, és annak idején nagy divat volt akkor vettem kb. 7000ft-ért.

De ez a mostani mánia már tiszta szégyen, egy nap 14-et számoltunk, de láttunk Prágában is 5-öt, de színházi előadáson is. Szerencsére véget ért a pontgyűjtés időszaka, de még azért be lehet váltani.

A Pennyben meg pólókat árulnak tőlük, szerintem nagy bajban van a cég, ha ennyire le kell járatnia magát, pedig tényleg jó márka, a táskám még mindig bírja.

2011. aug. 29. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van Fila táskám, és nem érdekel, hogy ciki-e vagy sem. Nekem edzőtáskám van meg gurulós bőröndöm. Mindkettő jól jött nekem, mert az edzőtáskámba belefér a boxkesztyű, bandázs, edzőruha, stb. A bőrönd meg jól jön, ha utazok. Amúgy az oldaltáskák nekem se jönnek be, szinte minden 2. emberke olyanban rohangál, elég tucat lett. :S
2011. aug. 29. 21:21
 17/18 anonim ***** válasza:
2011. szept. 7. 20:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Tudjátok ezeket a Fila pontokat két kézzel szorták Tescoba (anyu vett 3000ért valamit, és kapott 60 pontot..) és a ráfizetéssel is olcsóbb volt mind mondjuk a kinaiban egy táska... jó lenne nem azt nézni hogy sok van akkor ciki vagy sem, olcsó volt, és az emberek szeretnek sporolni.
2011. szept. 20. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!