Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért van mindenkinek ilyen...

Miért van mindenkinek ilyen Fila táskája? (kép)

Figyelt kérdés

Kicsit hülye kérdés, csak már nagyon érdekel, hogy akárhányszor kimegyek az utcára, legalább 4 emberen találkozom, akinek ilyenje van, pedig annyira nem néz ki jól, hogy ez valami új őrület legyen. XD Persze nem néz ki rosszul... Honnan szereznek ilyet az emberek?

Itt a kép:

[link]

Köszi a válaszokat! :D

2011. júl. 29. 11:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A tescoban vannak ilyen fila pontok amiket gyűjteni lehet ezer forint után kapsz egyet!És a pontokkal jóval olcsóbban meg tudod venni őket és mindenki kap az alkalmon!
2011. júl. 29. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

LOL Már az utcán is meg lehet látni, ha valami akció van a Tescoban.

Ha meg sok idős néni fejenként 2 teli szatyorral vár a buszmegállóban, akkor meg a Lidl-ben van akció. :D

2011. júl. 29. 11:45
 3/11 anonim ***** válasza:
2011. júl. 29. 11:46
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :D

Ez tényleg nagy, második válaszoló. :)))

2011. júl. 29. 11:51
 5/11 hümi ***** válasza:
nekem nincs, és nem is kell :D én is sok emberen láttam már.. azért hordják mert ingyéé van. :D
2011. júl. 29. 11:58
 6/11 anonim ***** válasza:
nem rossz táska, de mivel már a hajléktalanoknak is ilyen van ezért inkább kidobom a hűségpontjaimat :D
2011. júl. 29. 13:37
 7/11 anonim válasza:
Ja, csak van olyan, aki régebben drágán megvette, most meg szegény mindenkin ezt látja...
2011. júl. 29. 14:23
 8/11 anonim ***** válasza:
hát elég nagy presztizsveszteség a Filának...
2011. júl. 29. 14:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Meg a Molnál is volt ilyen akció...talán 2000 Ft-ért meg lehetett venni...Tesómnak is van,de már nem nagyon hordja:D Tényleg sok embernek van ilyen...
2011. júl. 29. 14:42
 10/11 anonim ***** válasza:
én 4 éve vettem ilyet akciósan 25 euróért. de már akkor is sok embernek volt most meg szerintem minden 3. embernekvan ilyen :o
2011. júl. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!