Mi ez a körömnyomda mánia?
A műkörmösnél elkérnek érte egy ezrest, és ugyanezzel nyomdázza végig a körmöm.
Egy lakk 500, egy tárcsa kb. 200-500 között mozog, és annyit használom, amíg meg nem unom. :D
Azt meg gondolom nem kell elmesélni, miért szeretik a nők a szép, díszes körmöket.
Egyébként bármit lehet vele díszíteni, kis dobozokat, bizsukat, iskolai cuccokat, rá lehet nyomdázni a gyerek ovis jelét mindenre (ha van olyan sablon), kávéspoharat, képeslapot, könyvjelzőt, stb. :))) Már szinte mindenen kipróbáltam.
30N
Azért szeretik a körömnyomdát, mert ugyanolyan hatást ad, mint a műköröm, csak sokkal olcsóbb és nem rongálja a körmöt.:-)
20/L
De egyrészt össze kell hasonlítani a kettőt, mert nem mindegy, hogy több ezer forintért csináltatsz egy mintás körömfestést, vagy műkörmöt (amitől jobban roncsolódhatnak a körmeid), vagy veszel egy nyomdakészletet amivel otthon annyiszor és annyi féle mintát csinálhatsz magadnak a saját körmödre, ahányszor és amennyi félét csak akarsz.
Csak egy kis összehasonlítás...
Az unokahúgom egy sima műkörömért fizetett kb. olyan 3500 Ft-ot.
Én 3100 Ft-ért vettem egy nyomdázó készletet, benne mindennel ami kell, nyomdázó stempli, sablon, lakk, és lehúzó. Mindezzel karbantartásilag csak annyi a feladatom használat után, hogy lemosom a stempli, a saplon és a lehúzó azon részeit körömlakk lemosóval, amelyek lakkosak lettek. Hidd el tartósabb is, viszont ha mindenképpen hátrányt is kell írni, akkor az, az hogy gyakorolni kell, én éppen ma csináltam harmadszor, és még mindig sikerült elfuserálnom, annyira nem mint az első kettőt, de azért bosszantó. Sebaj, némi gyakorlás után már majd nekem is sikerül rendesen. :)
Szóval, tartósabb, olcsóbb, otthon saját magadnak is megcsinálhatod, és ha jó a fedőlakkod elkenni sem fogod, és mégtovább tart. Azt gondoltam könnyű nyomdázni, de rájöttem, hogy korántsem az! Gyakorolni kell, és akkor lesz jó, na meg ügyelni arra, hogy ha sötét alapra nyomdázol, akkor az alapszínedet kendd le szárító- fedőlakkal, fordítva is ugyanez érvényes, különben a sötét elkenődik a világossal, továbbá az alaptól a színen át mindegyik réteg teljes száradását várd meg! A nyomdázással ha kész vagy, arra isvigyél fel némi szárító-fedőlakkot, vagy ha megszáradt már a mintád is, abban az esetben használhatsz nyugodtan, sima fedőlakkot.
Nem tudom, hogy akarod a nyomdázást, tudom a kérdés is régi, de gondoltam azért leírom. :)
Szóval ha esetleg még azóta sem nyomdázol, de szeretnél, és fogsz is, akkor az én hibáimba, amiket fentebbi soraimban leírtam, Te már biztosan nem fogsz beleesni!
Sok sikert! :)
Egy manikűr mániás 26 éves nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!