Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Essence körömnyomda nem működik?

Essence körömnyomda nem működik?

Figyelt kérdés
Megvettem a hozzá való fekete színű körömnyomda lakkot is. A használati útmutató szerint próbáltam de egy mintát sem sikerült csinálnom. Olyan mintha nem elég mélyen lennének gravírozva a minták. Megnéztem egy videót is, ahol bemutatják hogy kell használni, de az eredmény ugyanaz.
2011. okt. 8. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
leszedted a sablonról a védőfóliát?(:
2011. okt. 8. 16:16
 2/10 anonim ***** válasza:
a fóliát levetted?van rajta egy nagyon vékony fólia
2011. okt. 8. 16:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen levettem a fóliát!!!!!
2011. okt. 8. 16:33
 4/10 anonim ***** válasza:
ugyanez a bajom vele, inkább nem is használom...
2011. okt. 8. 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
olyan körömlakk kell hozzá ami picit ragacsos vagy hát nem olyan híg és várj vele pár mp-et utána húzd csak le azzal a fém izével(:
2011. okt. 9. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Eleinte nekem sem ment, aztán belejöttem. Ne teljesen egyenesen tartsd a pengét hanem kicsit ferdén és úgy okés lesz. Gyakorolj és menni fog :)
2011. okt. 9. 17:54
 7/10 A kérdező kommentje:
Vettem hozzá való lakkot, és mindent úgy csináltam ahogy mondjátok, és a mintába nem marad benne a lakk. Azaz benne marad de azonnal bele is szárad. Arra gondoltam hogy az én mintáim valamiért hibásak, tehát nem elég mélyen vannak gravírozva.
2011. okt. 9. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, h a sablonokon különböző mélységek lennének. :D Annyi a lényeg, h miután lehúztad a felesleges festéket, kb 1 másodperced van rá, hogy rátedd arra a gumis izére, különben tényleg nem szedi fel a festéket.
2011. okt. 10. 17:30
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Tehát villám gyorsnak kéne lennem. Viszont a kaparóm sem húzza le a teljes felesleges lakkot.
2011. okt. 10. 18:07
 10/10 anonim válasza:
ha a kaparó sem szedi le teljesen a lakkot akor szerez egy régi bank kártyát.Vágd ketté hogy kb akora legyen mint a kaparó (ennek csak anyi a lényege hogy így kényelmesebb használni) majd ugyanazzal a mozdulattal probálkozz. Sok sikert! :D
2012. jún. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!