Tényleg dedós a körömnyomda?
Nemrég rátaláltam a neten a különböző körömnyomdákra. Nagyon megtetszett az ötlet, hogy nem kell többet szerencsétlenkednem a körmeimmel, ha valami mintát szeretnék rá. Anyukámnak mondtam is, hogy had rendeljem meg, vagy karácsonyra ezt szeretném.. Erre ő azt felelte, hogy felejtsem el, mert ez "dedós" és "óvodás".
Pedig ezt ajánlják manikűrösöknek is. Vagy mégis igaza lesz anyukámnak?
16/L
Dehogy dedós!! Nekem is van, nagyon szép elegáns minták is vannak. Én mamámnak is megcsináltam vele a körmét, és minden ismerősének tetszett.:)
16/L
:D
30 vagyok, most vettem körömnyomdát.
Kb. olyan díszeket lehet vele csinálni, mint amit az ismerőseimnek a manikűrösök szoktak műkörömre.
Soha nem volt műkarmom, nem is lesz, de a díszek tetszenek, és most fillérekből megoldom őket tévézés közben.
Mutasd meg anyudnak, miket lehet vele csinálni, és figyeld meg, ha megkapod, még ő fogja kérni, hogy csináld meg az övét is.
Köszönöm a válaszokat!:) Megnyugodtam, hogy vannak felnőttek is, akik rendszeresen használnak ilyet.:D
A boltban vásárlással az a probléma, hogy itt szerintem nem lehet ilyet kapni.:S Dm-ben még megnézem!:)
Az essencenek van körömnyomda szettje, 1000 Forint körül, és 500 körül vannak a mintalemezek ;]
Egyébként nem dedós, szerintem tök vagány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!