Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Közületek akinek zsíros a...

Közületek akinek zsíros a bőre, mennyi ideig bírja a sminketek csillogás nélkül?

Figyelt kérdés
ha észreveszitek hogy csillog a bőrötök,mit csináltok?
2009. ápr. 13. 19:59
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb 2 óra. Egy nap többször is púderezem magam, hogy ne csillogjon a bőröm.
2009. ápr. 13. 20:33
 2/5 anonim ***** válasza:

nekem változó, van amikor 10 perc után már mintha nem is tettem volna semmit az orromra, máskor meg 3-4 óra.

Én alapozót használok és rá púdert. Ezeket el is viszem magammal. Ha csillog a bőröm felviszek rá egy réteg púdert. Ha nagyon vészes a helyzet kis alapozót és úgy a púdert, de ez ritkán van. És ecsettel érdemes felvinni a púdert, mert pamaccsal szerintem zsíros bőrnél nagyon nem jó.

2009. ápr. 13. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:

hat ez attol fugg :P

pl nyaron hamarabb de telen nem annyira..

amugy mostansag olyan 2 3 ora muitan fenyes... de akkor meg nem cisnalok semmit mert annyi hogy mintha nem lenne puderem csak alapozo es az nem zavar..

de mikor mar 4 ora eltelt es nagyon csillog zsiros mintha izzadt lenne akkor en is mindig puderezem.. es aztan tokeletes xD

2009. ápr. 14. 21:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is sokáig volt ilyen problémám, de most egy Clinique alapozót használok, amit direkt úgy kértem, hogy mattító hatású legyen, de mégse púder és akkor ezt ajánlották és nagyon jó.Ha ez mégse felelne meg akkor szerintem nem azt kéne csinálni, hogy naponta többször újrapúderezed, mert nem tesz túl jót a bőrnek. Helyette már lehet kapni olyan lapocskákat, amik direkt az ilyen csillogást szívják fel.Ha bemész egy jobb parfümériába biztosan tudnak ilyet adni.(Pl Douglas, ott láttam is ilyet)
2009. ápr. 18. 19:41
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi,ez jó ötlet!
2009. ápr. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!