Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit tegyek hogy tartós legyen...

Mit tegyek hogy tartós legyen a sminkem?

Figyelt kérdés
melegtől ne kenődjön el vagy mástól? FONTOS!
2011. aug. 13. 21:48
 1/2 anonim ***** válasza:

Én ezeket használom és nagyon tartóssá válik a sminkem:

Tiszta arcra: hidratáló arckrém, szemránc krém, utána egy jó minőségű folyékony alapozó, vékonyan szivaccsal felkenve. Várok kicsit, hogy felszívódjon, és óvatosan zsepivel felitatom a felesleget. Pirosítót használok, aztán elkészítem a szemhéjamat, tartós, vízálló szemceruzát vagy tust használok. Ezt az egészet finom porpúderrel rögzítem, 2x ecsettel áthúzom az egész sminkem a púderrel, nagyon sokáig kitart. Ezután átfésülöm a szempillámat kis kefével, hogy a port kikeféljem, mert akkor csomós lesz, és a végén vízálló szempilla spirállal kétszer áthúzom a pillám, arra már nem jön semmi. A végén felteszem a rúzst két rétegben, azt is lehetőleg tartósat választok, az első réteg után még kis púdert teszek a számra, aztán újabb réteg rúzs. Ez általában elég is és nagyon sokáig kitart, de az extra rá a tartós szájfény a rúzs fölé.

Egy ilyen smink reggeltől délutánig simán tökéletes marad, bár evés, csókolózás után valamennyit kopik.

2011. aug. 13. 21:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát lassan elmegy a meleg,úgyhogy vidámság :) Amúgy én így sminkelek, és elég tartós :

Arc letisztítása, majd valami arckrém. Utána folyékony alapozó.Na most jön a lényeg:) Nyx HD eyeshadow primer-t teszek a szemhéjamra (ez teszi élénkebbé,és tartósabbá a szemhéjpúderfestéket,ez elmaradhatatlan!) Különböző blogokban olvashatsz róla nagyon jókat [link] de ha ezt nem tudod beszerezni, akkor ajánlom (kb 5-6ezerrel több) HUF-os Max Factor paintpot -ot, ezt ismét sokan imádják, sok sminkes kedvence,csak méregdrága.

utána jön a vízálló tus (megjegyzem,én kínaiban vettem, 390Ft-ért, tökéletes 3 dörzsölő arcmosás után is!) Aztán az arcomon fixálóként rámegyek egy kis pórpuderrel ecsettel finoman... szempillaspirál, pirosító, rúzs. Majd a végén ilyen sminkfixáló sprayt fújok az arcomra..de persze ezeket kb bulikon,fontosabb eseményeken használom, hétköznap kb, egy szempillaspirál.

De amúgy ettől nekem egész nap kitart a sminkem:]

rem segítettem

2011. aug. 13. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!