Hogy lehet ilyesmi sminket csinálni? (kép lent)
Ha a tus megszárad, akkor ha csak nem könnyezel, akkor a helyén marad..
Kihúzod a vízvonalad felül is és alul is. Leginkább cerka erre a megfelelő. aztán felül húzol egy tusvonalat. Fekete port a külső V-dbe elsatírozod:
Valahogy így, csak a rózsaszín helyett neked legyen szürke. Ezután tussal megrajzolod a belső zugban azt a lefelé ívelő csúcsot, szempillaspirál és voálá.
Tus és kézügyesség, ami úgy látom neki nem volt olyan sok, nem egyforma a két szeme, főleg a szemzugnál látszik nagyon a lehúzott vonalnál.
Ha jó minőségű tus akkor nem fog lejönni. Én vízálló szempillaspirált is szoktam használni ecsettel felkenve, az is tartós.
Én már csináltam ilyet, és vízállóval nagyon sokáig bírta. Annyi a titka ezeknek a sminkeknek, hogy nem 500 ft-os sz@rokkal kell dolgozni. De drágábbakból is meg kell válogatni azért, hogy mit veszel. És én még azt javaslom, hogy először szemceruzával rajzold meg
majd utána a tusvonalat, mert úgy könnyebb. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!