Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tetessek orrpiercinget? Anyám...

Tetessek orrpiercinget? Anyám ajánlotta fel, hogy szeretnék-e lehet hogy bele is egyezek, de vannak valami vélemények?

Figyelt kérdés

[link]

ilyenre gondoltam, csak laposra nem ilyen kuglira xD

anyám ajánlotta fel, h szeretnék e. lehet h bele is egyezek, de vannak valami vélemények??

amúgy kb egy hó múlva lesz a bérmálkozásom,a ddigra szeretném h meg legyen... :D nem lesz túl "izés" a pap előtt??

2009. ápr. 4. 12:05
 1/5 anonim válasza:
100%

Ha neked is tetszik, és szeretnéd is, akkor miért ne. Anyukád pedig tök jó fej, hogy ilyet felajánlott neked :) Mikor én rakattam be, hát, nem igen rajongtak az ötletért, de aztán elfogadták. Nekem hasonló van, mint amilyen a képen látható. Ezzel sincs semmi baj, hiszen csak meg kell szokni, és előbb-utóbb természetessé válik. A pap miatt pedig ne aggódj, nem hinném, hogy az ilyenen már meglepődnének :)

Szóval szerintem nyugodtan csináltasd meg! :)

2009. ápr. 4. 12:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha SZERETNÉD, csináltasd meg. De ne azért, mert anyukád felajánlotta és ne azért, mert mi esetleg azt mondjuk, hogy hajrá. Nekem is van, hirtelen ötlet volt, nem vacakoltam vele. REttegek a tűtől, oda sem mertem nézni, csukott szemmel ültem és annyira fájt, hogy kicsordult a könnyem. De én amúgy is nagy nyafi vagyok. Szeretem, csak általában elfeledkezek róla, és arctörlésnél volt rá példa, hogy beleakadt a törülközőbe és kirántottam. Azt hittem csillagokat látok, mert az enyémnak csavaros a vége nem az a sima L alakú.
2009. ápr. 4. 12:15
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi mindkettőtöknek.

második, elég szar helyzet h kirántottad :S

2009. ápr. 4. 12:20
 4/5 anonim válasza:

Az első hozzászóló vagyok. Én is jártam úgy, hogy véletlenül kirántottam a törölközővel, és az persze fáj is, mint állat :) Nekem "L" alakú a vége, és az is nagyon tud fájni, hát még a csavaros végű.

Nekem is tűvel szúrták, és tény, hogy nem a világ legkellemesebb dolga, én azt hittem a szék karfáját is letöröm, pedig azért én bírom a fájdalmat. De ez tényleg fájt :) Viszont nem bántam meg!

Aztán ha megcsináltatod, és egyszer úgy döntesz, hogy még sem akarod viselni tovább egyszerűen kiveszed, és kész. Hiszen ez nem olyan mint egy tetoválás. Persze, marad ott egy kis heg a helyén, de hát az annyira apró, hogy észre sem lehet venni :)

2009. ápr. 6. 22:24
 5/5 anonim válasza:
naná h csináltass xd!!!! nem minden nap ajánlanak fel ilyet anyukák xd amugy nekem is van és imádom
2010. márc. 17. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!