Tegnap tetettem koldok piercinget es kivancsi lennek mivel apoljam?
Dehogy kell bekötöznöd, épp h legyen mindig szabad, érje a levegő, a polót is hajtsd fel nyugodtan:)
Kamilla teás borogatás hát nem tom mien az a tea, de ha gyógyszertárból van akkor tuti h jó.
Inkább vmi alkohol jobb lenne rá szerintem 70% esetleg, azt is gyógyszertárba lehet kapni. Vagy Betadine oldatot javaslom még :)
Hát elég gáz hogy nem tájékoztattak arról mivel ápold!Főleg ha szalonban készült,ott még a szúrás árában egy doboz kezelő szer is van illetve hogy cserélik X idő után!
Személy szerint én egy háznál dolgozó srácnál szúrattam a nyelvem és még ő is adott anyagot amivel kezeljem szóval ez így érdekes!
Szerintem még 2 napra éjszakára,sportolásra kösd le hogy éjjel ne dörzsölődjön meg ne sérüljön,az ember erre nappal jobban tud vigyázni!
Szauna,szoli,BALATON,medencés,strandos helyek 2-3 hétig tabuk,hacsak nem akarsz egy cuki fertőzést kapni!
Napi többször kend le tetránnal ahogy többen is mondták,mindig ott ahol a fém és a golyó a bőrrel érintkezik közvetlenül!A testváladékot mindig alkoholos fülpiszkálóval ÓVATOSAN tisztítsd le!Ez természetes folyamat ahogy gyógyul a seb!Illetve napi 2-3x óvatosan húzogasd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!