Hogyan tudnám rendbe hozni a műköröm tippel tönkre tett körmeim? Többi lenn.
A szintbe reszelte azt jelenti, hogy a sajátoddal egy hosszúságúra és a saját körmeid estek le? Akkor nem értem, hogy mi fáj.. Csak a helye fájhat.
De én egyenlőre biztosa nem kennék rá semmit sem.
Én körömerősítő lakkot kentem rá, ésnagyon megerősödtek a körmeim, sokkal jobban, mint amilyen a műköröm előtt voltak.
De nekem nem volt ennyire bereszelve, úgyhogy lehet, tényleg jobb lenne, ha nem kenegetnéd, ahogy az első válaszoló is tanácsolta.
Azon, hogy "SEMMIT NEM KENNÉK RÁ" mi nem értelmes?(:
Igen, az is, hiszen az is rá van kenve az agyonstrapált körmödre. SEMMIFÉLE kencét ne kenegessél rá, esetleg közbe-közbe egy vékony réteg körömerősítőt, de jobb lenne ha még azt sem, hagynád magától nőni a körmöd, had "gyógyuljon meg".
Első, Ha nem értesz hozzá, ne mondj hülyeséget...ott a körme, csak nagyon vékony lett attól, hogy túlságosan meg lett reszelve.
Kérdező:
Vegyél körömerősítő lakkot, és várd meg, amíg teljesen lenő.
köszönöm hogy tudtál kedvesen válaszolni :)
nem vagyok manikűrös nem tudtam hogy mit kellene csinálnom ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!