Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy lehet tönkre tenni a...

Hogy lehet tönkre tenni a színváltós gyűrűt? Hogy fekete legyen míndíg?

Figyelt kérdés
NE KÉRDEZD MIÉRT AKAROM EL***NI DE UGY HALLOTAM HA BERAKOM A FAGYASZTÓBA AKKOR ELROMLIK ÉS MINDIG FEKETE MARAD DE NEM SIKERÜLT UGY HOGY HA VAN MÁS MÓD AKKOR LÉCCI IRJÁTOK MÁR MEG NEKEM ELŐRE IS KÖSSZ.
2011. júl. 19. 12:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Forró víz...egyszer rajtam maradt mosogatásnál, és azóta fekete.
2011. júl. 22. 14:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Beleteszed meleg vízbe, attól beázik és levegős lesz. Aztán vagy körzővel szétszúrkálod egy ponton a műanyagot rajta, vagy késsel szétvágod egy ponton, aztán lejön róla a műanyag külső gyűrű és sima fekete lesz. Én így csináltam, azóta is tök jó, Fekete gyűrűt nem kaptam sehol, pedig kerestem.
2011. aug. 8. 00:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Hülyeség, hogy a hidegtől nem megy tönkre. Nekem volt egy ilyesmim (mondjuk az nyaklánc volt, de teljesen mindegy, mert az anyag benne ugyanaz), egész télen a kocsiban felejtettem véletlenül. Sőt, lehet, hogy 2 télen át volt ott, nem emlékszem már. Mikor eszembe jutott, hogy hoppá ki kéne hozni szegényt, ahogy ránéztem az egész fekete volt. Rátettem a meleg ujjam, de nem változott. A lakásban rátettem a forró radiátorra, és kemény másfél óra után a közepe kezdett kivilágosodni. Vártam, a közepén lévő folt egyre nőtt, de nem ment túl messze a barna árnyalataitól. Végül a nyaklánc szélétől kb. 5 milliméterre megállt a folt. Azóta is csak a közepe működik (az is elég gyatrán), a széleken teljesen elfagyott, mindig fekete.
2012. ápr. 23. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!