Hogy lehet tönkre tenni a színváltós gyűrűt? Hogy fekete legyen míndíg?
Figyelt kérdés
NE KÉRDEZD MIÉRT AKAROM EL***NI DE UGY HALLOTAM HA BERAKOM A FAGYASZTÓBA AKKOR ELROMLIK ÉS MINDIG FEKETE MARAD DE NEM SIKERÜLT UGY HOGY HA VAN MÁS MÓD AKKOR LÉCCI IRJÁTOK MÁR MEG NEKEM ELŐRE IS KÖSSZ.2011. júl. 19. 12:11
1/13 anonim válasza:
van rajta egy ilyen műanyag vagy milyen bevonat,ha azt leszeded mindig fekete lesz...
2/13 A kérdező kommentje:
hogy lehet leszedni?
2011. júl. 19. 12:27
3/13 anonim válasza:
Raktam már fagyasztóba, átmelegedett és újra működött.
4/13 A kérdező kommentje:
ezaz hogy nekem is!
2011. júl. 19. 12:53
6/13 A kérdező kommentje:
mi van vele?
2011. júl. 19. 13:53
8/13 anonim válasza:
Szerintem inkább vegyél egy fekete, nem színváltós gyűrűt magadnak. A színváltós gyűrűnek pont az a lényege, hogy a tested hőjére változik meg a színe.
9/13 anonim válasza:
Arra a szinváltós gyűrűre gondolsz ami a "hangulatgyűrű"?
Mert az hőmérsékletre színeződik azt nem tudod elrontani
10/13 anonim válasza:
Nekem pl már elégégé egybemosódottt színei vannak. Szerintem belement a víz,azért lett olyan. Zöldes feketés színe van,mindig. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!