Körömlakk másképp? Mért nem jön össze? (Video)
Sziasztok! Próbáltátok már a videón látható módszert?? http://www.youtube.com/watch?v=ouP_rs4U6a4
Nekem nem sikerül, csak egy pötty marad a víz tetején!
Nektek sikerült már? Mi a titok??
deszt vizet vagy esetleg szénsavmentes ásványvizet kell használni méghozzá szobahőmérsékletűt
plusz nem minden körömlakkal működik a dolog, próbálj ki egy párat, hogy melyik terjed el szépen a víz felszínén, nekem a catrice lakkok egész jók voltak de nem tökéletesek...
Sima csapvíz bőven jó hozzá, csak ne legyen se túl hideg, se túl meleg, mert akkor hamar megköt.
Lakktól is függ, ha sűrűk a lakkjaid, akkor nemfog szétterülni. ~ Ilyenkor próbálj egy másik lakkal belecsöppenteni, hátha az kilöki.
Ha világosak a lakkjaid, akkor vagy csöppents bele egymásután akár kétszer is vagy kend le előtte a körmöd fehér lakkal és utána mártsd bele. A fehér szépen kihozza.
Én is próbáltam már:)
mikor elöször csináltam tök jó lett.és mikor kopott és ujra szerettem volna csinálni valamiért nem ment.pedig a lakkok ugyanolyan folyékonyak voltak..
az a lényeg hogy szobahömérsékletű legyen a víz és minnél folyékonabb a körömlakk(öntsd bele egy kis aceton mentes körömlakk lemosot és rázd jól össze attól folyékonyabb lesz és addig ismételd mig el nem éred a kívánt hatást)az isfontos hogy ne nagyon magasról csöpögtesd mert roszabb esetbe lesüllyed az aljára.és tegyél fel a körmödre elötte egy alap réteget és ugy sokkal tartosabb lesz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!