Én amúgy férfiből vagyok, tehát nem lehetek tyúk. Bár ezt mondhatom neked, úgyse érted meg.
2011. júl. 22. 18:19
12/29 anonim válasza:
pff..akkor meg egy jó nagy f*sz vagy ;) PICIM ;D cuppantalak PICIM ;)
2011. júl. 22. 18:22
13/29 anonim válasza:
amúgy biztos vagy benne, hogy "férfi" vagy? :o Nekem inkább egy sírós-picsogó kisfiúnak tűnsz, aki azt hiszi kemény legény :) de hajrá ez biztos bejön a sarkiaknak ;)
2011. júl. 22. 18:24
14/29 anonim válasza:
Én meg biztos vagyok benne, hogy te 12-nél nem vagy több.
Az meglátszik, az írásodból is. De számomra az még rejtély,hogy honnan veszed, hogy sírós picsogó kisfiú vagyok. És hogyha neked tetszik ez az óra, amiből azt veszem le, hogy szar a stílusod és csúnya is vagy. Tehát nem fogadhatom el a puccandásodat drágám, de azért kösz. Tartogasd a magad fajta 12 éves kreténeknek.
2011. júl. 22. 18:31
15/29 anonim válasza:
Kérdező: Bocs, az OFFÉRT.
2011. júl. 22. 18:32
16/29 anonim válasza:
ezen mennyi ideig gondolkodtál? :D amúgy nem talált ;) majd talán más ezen elkezd rinyálni de én nem ;) ja és mielőtt még TE a férfi (akinek egyébként kéne mondani) én bocsánatot kérek. ha elfogadod elfogadod ha nem nem ;) ^^
2011. júl. 22. 18:34
17/29 anonim válasza:
Leszarom a bocsánatkérésed! Nekem van büszkeségem, és nem fogok bocsánatot kérni a semmiért. Ez a véleményem. Ha ennyire fáj akkor beszéld meg a 12 éves barátnőiddel.
2011. júl. 22. 18:45
18/29 anonim válasza:
nem 12 éves vagyok..ne kicsinyits le magadhoz ok? ennyit rólad...kérdező bocs az OFF-ért én próbáltam bocsánatot kérni de mostmát tök8. férfi mi? :D
nekem akkor is tetszik az óra...:))
2011. júl. 22. 18:48
19/29 anonim válasza:
jóféle :)
OFF: előzők azért mind2-en nézzetek magatokba :) nem akarok beleavatkozni, de azért tényleg bocsánatot kért és te pedig büsszkeségre hivatkozva lesz*rod? erre nagyon büszke lehetsz :/
2011. júl. 22. 18:50
20/29 anonim válasza:
Mivan nem ismered ezt a szót? Hát persze, hogy nem. Gondolom te az ilyen fajokért rajongsz: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!