Tetszenek ezek a ruhák, melyik a legjobb szerintetek nyárra?
Nyárra szeretnék venni egy szép ruhát, ami nem túl csicsás, nem virágos, meg pillangós, hanem kényelmes és szép. Őszintén. Van top is. 28 éves vagyok.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
2!!!!
A második nagyon tetszik! Nőies,de mégis fiatalos. Csábító, mert nincs kint belőle mindened! :-)
1: Szörnyű, bölcsészes-nagymamás.
2:Animefan 14éveskislány kitömött melltartóval.
3: Szuper, hordanám, különösen ha úgy állna mint a szőke lányon.
4:Szerintem ez csak a kreol vagy színesbőrű nőknek állna jól.
5:Aranyos ethnós ruci, parafa talpú szandállal, fa ékszerekkel tudnám elképzelni, inkább festetlen hajú lányokon.
6:Hacsak nincs nagy melled és homokóra alkatod nem ajánlanám ezt a fazont. A színe jó, de az a müanyag csat teljesen lehúzza, olyan tecsóssá teszi. A nyakkivágás egyébként túl fullasztónak tűnik. Nyáron ebben megszülsz.
1.rémes, mint valami barokk alsószoknya
2.katasztrófa a színe és olyan a szbaás amint valami bajor dirndl
3.ez tetszik, bár a bögyös szőke lányon jobban áll, mint a görcs babán
4.ez is jó, bár ez a szín csak lebarnult bőrhöz megy
5.ez helyes
6.ez az utolsó egy top, nem ruha, de nem tetszik
Az almazöld pánt nélküli álomszép......
olyat szeretnék én is...
de amúgy mindegyik szép.
26l
Nekem nagyon tetszenek, pedig én sem vagyok sem animefan (utálom), sem bölcsész nagyika, 26 éves vagyok, szőke és szolibarna bőrű, de mindegyik tetszik, bármlelyiket szívesen felvenném, őszintén!
Végre nem a mostani tucatdivat, hanem igazán csinos, nőies darabok, felnőtt ám fiatal de komoly nőkhöz illenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!