Mit gondoltok azokról a csajokról akik a strandra sminkbe mennek?
én is így gondolom h fölösleges mert úgyis lejön ilyen melegbe.
néha már rosszul érzem magam amikor szembe jön egy csaj velem egy kiló vakolattal a fején, belőtt haj mint aki bulizni készül... és én aki smink nélkül felfogott haj, ami épp vizes vagy szárad meg és göndörödik :D
Hülyeség :) Jómagam imádok sminkelni, szépítkezni, de strandra szórakozni, kikapcsolódni megy az ember, nem azért,hogy félóránként lesegesse nem-e elkenődött valami. Meg ha vizes lesz az arca, az is elég gáz, akkor meg lefolyik a vakolat.
Amit én ilyenkor viselek az nagyon maximum vízálló szempillaspirál. A hajamat meg kontyba csavarom, mert derékig érő és idegesítő ha úszkál a víz felszínén :D Szóval frizurát is hülyeség csinálni. Szerintem ha valaki kicsípi magát strandra az nem is tudja igazán élvezni.
én még utcára is csak egy kevés púder használok,meg max szempillaspirált:D
a hajam meg strandon is ugyanolyan borzas,kócos hatású mint reggel vagy napközben.meg nem is vasalom már szal göndör.
nálam nincs nagy különbség a két megjelenés között:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!