Milyen labellod van?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 15:01
22/56 anonim válasza:
teljesen natur labello -gyűlölöm, ha ezeknek színük van. Meg múltkor nem volt pénzem ilyen drágára és a Rossmannban vettem vmi Cynexet. Magyar gyártmány, tök jó, már használom egy hónapja, sztem semmi gond vele, pedig 2 db 198 Ft volt. (mondj olcsóbbat XD )
23/56 anonim válasza:
Rózsaszín bársonyszínt adó, de már unom. már megvettem a következőt, az kamillás.
24/56 anonim válasza:
Régebben sima olyan rozsaszint (nem tudom milyen illatut) hasznaltam, de mostanaban Bebe-t veszek.. sokkal jobb :)
25/56 anonim válasza:
a sárgadinnyés vok
Auchan-ba vettem
26/56 anonim válasza:
Sárgadinnyés, olyan jó az illata.:) Én is utálom azt aminek színe van. De a Labellokat annyira szeretem hogy várom már hogy elfogyjon hogy tudjak megint venni.
27/56 anonim válasza:
Nekem az összes fajta megvan ((:
Gyűjtő vagyok ^^
29/56 A kérdező kommentje:
Sárgadinnyés!Kb mikor vetted?Mert azt hallottam hogy annak már lejárt a szezonja:(
2009. márc. 30. 23:00
30/56 anonim válasza:
sárgadinnyés :-)
úgy 1,5-2 hónapja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!