Szerintetek szép ez a napszemüveg?
Figyelt kérdés
Tom Ford márkájú. Nem a színe a lényeg, mert nekem bordós lilában van, hanem a formája/alakja (nem tudom, hogy mondják).
2011. júl. 7. 23:51
2/8 szamóca.. válasza:
nahát ilyen nekem is van csak az orránál keresztbe van a két szára... meg tán nagyobb volt:D 1000 forintért vettem XD
egyébként nem rossz, szép az íve a szárának az enyémbe is az tetszett:)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
Hát, én ezt igazából Párizsban kaptam (de az amúgy mindegy), emlékként, és nem éppen 1000 Ft volt :) Mert nem is hiszem, hogy lesz több napszemüvegem egy jó pár évig, ez biztos nagyon sokáig fogja bírni, már az árából is ítélve... :)
2011. júl. 8. 00:09
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen, nekem a pilóta napszemüvegek meg a RayBan napszemüvegek nem tetszenek. Ez tényleg nőcis :D
2011. júl. 8. 00:11
6/8 szamóca.. válasza:
az enyém ilyen... gondolom akkor van ez a típus, eredetibe, az enyém meg valami kínai izé... most már gáznak is érzem hoyg tudom...:DD na sebaj, attól még szeretem.
7/8 A kérdező kommentje:
:) Ne érezd gáznak!
2011. júl. 8. 00:13
8/8 anonim válasza:
ha valakin jól áll egy szemüveg tökmindegy,hogy milyen stíusú. De ha nem tökéletes akkor szerintem gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!