Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műköröm csak tippel és festve?

Műköröm csak tippel és festve?

Figyelt kérdés

most csináltam meg magamnak, majd töltök fel képet is. Rendeltem már zselét, fényzselém van.

Ha csak tipp+festéssel csinálom, úgy is jó? Persze összereszelve

Majd töltök fel képet az enyémről - ha nem lenne ilyen hosszú, meg nem lehetne mondani, h nm saját:P

Vagy mindenképp kell rá a zselé?

Akarok majd csinálni másnak is, ha zselével kéri, úgy, ha anélkül, akkor anélkül.

Kb mennyiért csináljam a sima tippeset/tipp zseléset?

Most kezdem majd a tanfolyamot, hogy papírom is legyen róla, de már régóta csinálom amúgy.

De most nagyon kéne a pénz, ezért gondoltam így.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 2. 14:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Zselé nélkül nagyon könnyen le fog törni. Ezért kell rá a zselé v porcelán.
2011. júl. 2. 14:20
 2/9 A kérdező kommentje:

jah, én is így gondoltam, nem is akartam zselé nélkül megcsinálni magamnak (most rendeltem, csak még nem ért ide)

de gondoltam, miért ne, legalább kipróbálom, mennyire strapabíró, és azt kell mondjam, elég kemény, oda is vágtam már véletlen ehhez ahhoz, és semmi baja nem lett...

majd kíváncsi leszek, meddig bírja

nekem a zseléssel az a problémám, hogy vastag

2011. júl. 2. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
Majd tanfolyamon megtanulod, hogy ne építsd vastagra.
2011. júl. 2. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:

nekem is volt már, amit rendes, régóta dolgozó körmös csinált, és az is vastag volt...vagyis én vastagnak tartottam.

így a sima tippel pont jó, nem vastag, de erős

2011. júl. 2. 19:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Érdekes, én tudok tartós körmöt építeni, ami olyan vékony, mint ha saját lenne...a tip önmagában pedig minden, csak nem szép és tartós.
2011. júl. 3. 14:54
 6/9 A kérdező kommentje:

akkor te nagyon ügyes vagy

nem tudom, mi bajod a tippel, ha rendesen össze van reszelve meg lakkozva, nm is látszik, hogy nem saját

2011. júl. 3. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
Hajrá Evi! :)
2011. júl. 3. 19:02
 8/9 A kérdező kommentje:
na, te meg ki vagy??:O :D
2011. júl. 3. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Találd ki ^^
2011. júl. 4. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!