Műköröm csak tippel és festve?
most csináltam meg magamnak, majd töltök fel képet is. Rendeltem már zselét, fényzselém van.
Ha csak tipp+festéssel csinálom, úgy is jó? Persze összereszelve
Majd töltök fel képet az enyémről - ha nem lenne ilyen hosszú, meg nem lehetne mondani, h nm saját:P
Vagy mindenképp kell rá a zselé?
Akarok majd csinálni másnak is, ha zselével kéri, úgy, ha anélkül, akkor anélkül.
Kb mennyiért csináljam a sima tippeset/tipp zseléset?
Most kezdem majd a tanfolyamot, hogy papírom is legyen róla, de már régóta csinálom amúgy.
De most nagyon kéne a pénz, ezért gondoltam így.
jah, én is így gondoltam, nem is akartam zselé nélkül megcsinálni magamnak (most rendeltem, csak még nem ért ide)
de gondoltam, miért ne, legalább kipróbálom, mennyire strapabíró, és azt kell mondjam, elég kemény, oda is vágtam már véletlen ehhez ahhoz, és semmi baja nem lett...
majd kíváncsi leszek, meddig bírja
nekem a zseléssel az a problémám, hogy vastag
nekem is volt már, amit rendes, régóta dolgozó körmös csinált, és az is vastag volt...vagyis én vastagnak tartottam.
így a sima tippel pont jó, nem vastag, de erős
akkor te nagyon ügyes vagy
nem tudom, mi bajod a tippel, ha rendesen össze van reszelve meg lakkozva, nm is látszik, hogy nem saját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!