Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Helix vagy Industrial piercing?

Helix vagy Industrial piercing?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat szívesen fogadok!

Ti mennyért/hol csináltattátok?

Nagyon fáj?

ezen a képe rajta van mind a kettő :

[link]

2011. jún. 29. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
egyikse, de ha muszáj akkor inkább a helix
2011. jún. 29. 14:47
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

egyetértek az elsővel hogy egyikse, de abban már nem hogy ha muszály, olyan nincs hogy muszály bepirszingelni magad

de ha csináltatsz akkor inkább a helix, az kissebb felületen van, de nagyobb a lehetőség hogy leszakad és viszi magával a füled

2011. jún. 29. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Industrial, Az invictusban szőrta a Márti, árat nem tudok, mert akciós napon szúrattam, és minden pc 3000 ft volt. akkor fájt, kb két napig érzékeny volt, azóta nincs gond, de én nem vagyok mérvadó, mert nagyon gyorsan gyógyult meg.
2011. jún. 29. 15:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Helix van, 2 egymás alatt.

Nem emlékszem mennyi volt, a Corvinban lövettem, ami nem volt túl jó ötlet. De nem fájt különösebben.

2011. jún. 29. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem is 2 helix van egymás mellett, lőve lettek.

amikor "készültek" nem fájtak..

csak a gyógyulás sok idő. :D

2011. jún. 30. 19:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is jobban tetszik a helix, meg könnyebb kezelni is valószínűleg.

(Viszont nem vágom, hogy miért jelennek meg az ilyen válaszolók, mint pl a 2.... Ha valaki piercing-ellenes, az nem tudom, minek válaszolgat...)

2011. júl. 5. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem helixem van, meg tragus. a helixet tök olcsón csináltattam, 1250-ért, asszem. De azt fülisnél csináltattam, nem piercernél. Mindenképpen piercernél csináltasd, mer a fülis vhogy nem jól csinálta és még mindig fáj picit. A kitépésről annyit, h a tesómnak egyszer sikerült majdnem kitépnie...
2011. júl. 6. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!