Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Industrial piercing -Igen...

Industrial piercing -Igen vagy nem?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, több piercing is van a fülemben, de nagyon lassan gyógyulnak a szúrt területeim (a köldök piercingem pl. kilökődött, szerencsére nagyobb baj nem lett belőle). A porcba szúrt piercingem már meggyógyult, ez bírta a legszerencsésebben. Industrial piercingen gondolkodom, de elég sok fertőzésről és rémhírekről olvastam, félek, nem bírná a fülem a piercinget. Amit nem értek viszont, hogy miért fújják fel ennyire ezt a piercinget, hiszen ez csupán annyi, mint két porcba szúrás. Tehát a gyógyult porcom mellette szól, az érzékeny bőröm ellene. Nagyon szeretném ezt a piercinget, de nem akarok karfiolfület, vagy sebészetre kerülni, és deformált füllel végezni. Szerintetek?
2011. jan. 18. 14:47
1 2
 1/11 szamóca. ***** válasza:
48%

azt nézd meg hogy milyen vastag a pereme a fülednek...jahj ezt nem nagyon birom elmagyarázni :)))) szóval hogy ott, ahol át lesz szúrva mennyi hely van. ha elég nagy, és egyenletes a porc akkor nem hiszem hogy baj lesz csináltasd nyugodtan.

nekem nem bírta a fülem, mondjuk én magamnak szúrtam. baj nem lett belőle, de kiszedtem.

azért van felkapva mert nem egyenesen átszurja a porcot mint a helix, hanem épp a porc kanyarulatában van, az meg kényesebb de egyébként nem nagy szám. nem lesz tőle bajod nyugodtan csináltasd meg.

2011. jan. 18. 14:55
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2011. jan. 18. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem van industrialom. Egy éve csináltattam és még mindig gyógyul. Amiatt gázos, mert beleakad a hajadba. ha az egyik lyuk megtépődik akkor a másik is... egy icipici kosz (pl a hajadról, kezedről, uszodából, sapkáról, párnáról) és már durr, be is gyulladt. Emiatt jobb, ha rövid a hajad vagy tarajad van... nincs ami beleakad. Nagyon könnyen nő rá vadhús, de erre van egy Oxycort nevű spré ami pár hét alatt leviszi. Egy ilyen kissebb para nekem simán lement:

[link]

Ha 'szerencséd' van, akkor 2 hét és megin nő rá :P

Szóval szívás, de jól néz ki. Nem tudom, hogy az enyém be fog-e gyógyulni valaha is....

Piercingest meg óatosan válassz:

http://www.youtube.com/watch?v=CInl0tCgv14

Ez nagyon durva, de azért nem gyakori.

Szóval ha tényleg szertnéd, akkor igen, de nem könnyű menet. Törődni kell vele, macerás. Gondold meg jól, mert tönkreteheti a füled ha nem vigyázol rá.

2011. jan. 20. 23:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha még bármi kérdésed van ezzel kapcsolatban, mondjad nyugodtan :D
2011. jan. 20. 23:34
 5/11 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Végül elmentem ma egy piercing stúdióba, és megcsináltattam hosszas kérdezősködés után. Most igyekszem napi háromszor alaposan betadine-nal kezelni, és lehetőleg nem rajta aludni, a hajam eltűzni, stb. Remélem, szépen be fog gyógyulni, mert nagyon bánnám, ha nem maradna meg,ugyanis nagyon tetszik. :)

2011. jan. 26. 22:49
 6/11 anonim ***** válasza:

uu én is most szeretnék industrialt :D

esetleg tudnál nekem tanácsokat adni? mit ajánlatos vele csinálni,mennyibe került,mennyire fájt utána ilyenek :)

bár 11 lyuk van a fülemen :D és abból van 1 porc :)

2011. márc. 7. 16:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kell rá vigyázni, mégha vigyázol is rá akkor is el tud ferőződni. Vadvízbe fürdeni, fűbe henteregni, nem ajánlatos. Napi 1x vagy 2x kell tisztítani és fertőtleníteni.

A szúrás általában 5000 körül van, plusz az ékszer. Ügyelj rá, hogy ne legyen túl hosszú, mert beakadhat. Fontos hogy minőségi ékszerrel csináltasd, érdemes megbízható helyen venni (lehet kapni industrialt gagyi helyeken is, de nem tudom ki képes azt hordani).

Maga a szúrás nekem nem fájt, inkább ha belekapok az nagyon...

2011. márc. 7. 19:29
 8/11 anonim ***** válasza:

értem :)

és inkább pontosan akkorát vegyek mint amekkor a fülem "átmérője" :D vagy kicsit nagyobbat? :)

2011. márc. 8. 15:27
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A berakási szögtől is függ, szóval pár milit lehet csalni. 2-3 mmel lógjon túl max. (ennyi viszont kell hogy rendesen tisztítani tudjad vagy ha netalán bedagad, akkor is ki tudd venni).
2011. márc. 8. 15:44
 10/11 anonim válasza:
bocsi hogy igy 'beleszolok' de azt megtudnátok mondani hogy ha esetleg már nem tetszik és ki akarom venni el múlik az a lyuk vagy h nagy..?köszi..
2011. aug. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!