Nem értem miért nem áll jól a füstös szem ) : Van más is akinek rosszul áll a füstös szem?
Ha mutatnál képet úgy könnyebb lenne.
Egyébként kísérletezni kell, el kell találni hogy mi áll jól és azt kell a tökényre fejleszteni:D nekem például az egyáltalán nem áll jól hogyha végig kihúzom a szemem, meg ha füstös, akkor is csak kb a szemem közepétől a széléig átmenetes..
Nekem is közepes méretű barna szemem van és én kifejezetten hülyén nézek ki füstös szemekkel ha megnyugtat:)
Egyszer egy kozmetikus még egész jól megcsinálta (mondjuk teljesen más lett tőle az arcom) de azóta nem sikerült olyanra...:/
Gyanítom atechnikádon is lehet még finomítani, meg lehet, hogy a szín sem jó.
Nekem is barna szemem van, de a fekete például botrányosan szarul áll. Zöld, kék egyes árnyalatai nagyon jól.
Ja és sose a színtípus, stb alapján dönts, csak a szemedre hagyatkozz. Elvileg nekem baromi jól áll a barna. Hát gyakorlatban még nem találtam olyan árnyalatot. A kék viszont tiltott szín? Jól áll. :D Szóval megcáfoltam a sminkszabályokat.
Esetleg lila? Sok barna szeműnek jó (nekem persze nem XD Nem tudom mi a baj velem)
Világoszöld szemű lány vagyok.Ha megnyugtat én is hülyén nézek ki füstös szemekkel.De szerintem ez nem a szemszín miatt van,hanem "arc berendezés" miatt.
Szép nagy szemeim vannak,nem is közel,nem is távolülők..de a sok sötét szín valahogy összenyomja a szemem,elvesznek benne...Én világos pasztell színekkel szoktam sminkelni.:)
Bulizáshoz persze szoktam erősebb színeket,de a feketét hanyagolom,feketéből csak a tusvonál áll jól és kész.
Először még gyakorlolj, mert nembiztos, hoyg a feketében van a hiba.
Átlagosnál kicsivel nagyobbak a szemeim, barna szeme és jóláll a fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!