Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem értem miért nem áll jól a...

Nem értem miért nem áll jól a füstös szem ) : Van más is akinek rosszul áll a füstös szem?

Figyelt kérdés
közepes nagyságú szemem van sötétbarna és egyik sminekkel sme áll jól a füstös szem mármint csak azt a részt tudom befesteni amin a golyó van ahol a csont és szemöldök van pl ott nagyon gáz :S remélem értitek
2011. jún. 28. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha mutatnál képet úgy könnyebb lenne.

Egyébként kísérletezni kell, el kell találni hogy mi áll jól és azt kell a tökényre fejleszteni:D nekem például az egyáltalán nem áll jól hogyha végig kihúzom a szemem, meg ha füstös, akkor is csak kb a szemem közepétől a széléig átmenetes..

2011. jún. 28. 20:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is közepes méretű barna szemem van és én kifejezetten hülyén nézek ki füstös szemekkel ha megnyugtat:)

Egyszer egy kozmetikus még egész jól megcsinálta (mondjuk teljesen más lett tőle az arcom) de azóta nem sikerült olyanra...:/

2011. jún. 28. 20:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom atechnikádon is lehet még finomítani, meg lehet, hogy a szín sem jó.

Nekem is barna szemem van, de a fekete például botrányosan szarul áll. Zöld, kék egyes árnyalatai nagyon jól.

Ja és sose a színtípus, stb alapján dönts, csak a szemedre hagyatkozz. Elvileg nekem baromi jól áll a barna. Hát gyakorlatban még nem találtam olyan árnyalatot. A kék viszont tiltott szín? Jól áll. :D Szóval megcáfoltam a sminkszabályokat.

Esetleg lila? Sok barna szeműnek jó (nekem persze nem XD Nem tudom mi a baj velem)

2011. jún. 28. 20:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Világoszöld szemű lány vagyok.Ha megnyugtat én is hülyén nézek ki füstös szemekkel.De szerintem ez nem a szemszín miatt van,hanem "arc berendezés" miatt.

Szép nagy szemeim vannak,nem is közel,nem is távolülők..de a sok sötét szín valahogy összenyomja a szemem,elvesznek benne...Én világos pasztell színekkel szoktam sminkelni.:)

Bulizáshoz persze szoktam erősebb színeket,de a feketét hanyagolom,feketéből csak a tusvonál áll jól és kész.

2011. jún. 28. 21:10
 5/6 A kérdező kommentje:
köszy szépen mindenkinek:)
2011. jún. 28. 22:06
 6/6 hot_kiss ***** válasza:

Először még gyakorlolj, mert nembiztos, hoyg a feketében van a hiba.

Átlagosnál kicsivel nagyobbak a szemeim, barna szeme és jóláll a fekete.

2011. jún. 28. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!