Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 10 hetes km. bevettem egy...

10 hetes km. bevettem egy szem Rubophent. Rosszul tettem?

Figyelt kérdés

Elviselhetetlen fájdalmaim voltak, egy kismamás honlapon azt olvastam, a R-t lehet szedni a terhesség alatt, de azért bennem motoszkál a kisördög, hogy nem tettem-e rosszat. Tudom, sokan végigisszák és dohányozzák a terhességet, mégsem lesz baj a babájuknak, ez meg csak egy gyógyszer... Sajna nem tudtam felhívni az orvosomat, mert éppen nyaralás közben történt. Már nem láttam a fájdalomtól, nem tudtam felkelni az ágyból...

Volt már valaki így, hogy bevett gyógyszert? Nem lett baja a babátoknak?

2010. júl. 12. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz baj.

Terhesen még a leggyengébb panadolt is beveheted, ha fáj valamid, vagy ha lázas vagy.

Nyugi :)

2010. júl. 12. 19:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze nem, de vigyázz a sok bogyóval, nem lehet midnen nap szedni őket! Kb. hetente, de ne nagyon sűrűbben. Nálunk az Algopyrint szokták ajánlani (nem Algoflex!).

Én fejfájásra vettem be egyszer egy felet 15 hetesen, amikor már 2,5 hete zsinórban fájt a fejem. :S

2010. júl. 12. 19:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz attól! Első babámnál -még nem tudtam hogy terhes voltam- influenzás voltam az elején és jó pár panadolt vettem be hogy végre lemenjen a lázam. A lányom már 9 hónapos és makk egészséges!

Most viszont én is izgulok, mert újra terhes vagyok és míg nem tudtam (semmi tünet és a ciklus is hosszú...) írtózatos fogfájásom volt 3 napig nem aludtam, utána se sokat, és bizony 1-1 levéllel beszedtem (panadol és Algopyrin). Dokimnál még nem voltam mert szabin van, csak egy uh-n voltam másnál, már volt szívhang. Bízom benne nem lesz semmi baja...

Minden jót kívánok!

2010. júl. 12. 20:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó, jó egészségeket kívánok nektek!
2010. júl. 13. 07:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a doki hogy az első 3 hónapban semmit nem szabad szedni.Nekem végig iszonyatos fejgörcseim voltak,de nem mertem bevenni semmit(bár szerintem a fájdalom se tesz jót a kicsinek)!A kékdobozos panadol az amit ajánlanak ha muszály bevenni valamit.De persze azt is csak ritkán.40+1 hkm
2010. júl. 13. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!