Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A legvilágosabb púder is...

A legvilágosabb púder is sötét nekem, vagy van ennél világosabb?

Figyelt kérdés
Most épp egy Miss Sporty 001 light-ot vettem, de sötét, tud valaki világosabbat ennél? Márkát is írjatok és hogy hol keressem.
2009. márc. 25. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Manhattan-nek van szinte hófehér púdere, Dm-ben, Rossmann-ban beszerezheted. Soft compact powder a neve és a transparent(0) vagy a naturelle(1) árnyalat szerintem megfelelne neked, egész porcelánfehér. 1000-1500 Ft körül van az ára.
2009. márc. 25. 17:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
törd össze a púdert porpúderré,és keverj hozzá hintőport. én is fehérbőrű vagyok,nekem bevált. imádom:]
2009. márc. 25. 17:15
 3/7 anonim ***** válasza:
hát nekemis hasonló a gondom :/ nagyon világos púdert használok , de azis meglátszik és szinte maszkhatása van.. viszont nagyon fehéret se rakhatok az arcomra mert akkor meg minden 2. ember megkérdezi h beteg vagyok??
2009. márc. 25. 20:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a Manhattan-t majd megnézem mindenképp, ha az sem válna be akkor marad a hintőporos változat, magamtól soha nem jutott volna eszembe ilyesmi:)

Egyébként én ilyen falfehér vagyok, szóval mindig azt hiszik beteg vagyok, meg pincében napoztam meg hasonló ötletes beszólások vannak:)

2009. márc. 25. 21:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Miss sporty 4-es hatású so clear antibakteriális púder. 800 forint körül van Dm-ben Rossmannban, Tescoban tuti van.

[link] Felvíve nagyon világos, szinte fehér, nekem is ilyen van.

[link] ez a régi csomagolás, hátha még így találod.

[link] erre gondolok. De ennél sokkal világosabb csak a képen ilyen. Azt hiszem ebből is van 2 árnyalat, a legvilágosabb szinte fehér, és ecsettel kell felvinni nem pamaccsal, úgy jobban fed és ha többször viszed fel, iszonyú világos.

Emellett fénystop hatású, pattanásgátló meg stb. Viszont kissé szárít hosszútávon, ( az arcod szárazabb területein)

2009. márc. 25. 23:34
 6/7 anonim ***** válasza:
74%
A hintőport szerintem mellőzd, mert ki fogja szárítani a bőröd.
2009. márc. 27. 11:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább hanyagold a púdert... Rajtam legalábbis mindegyik maszk hatású. De ha mégis púderezel, akkor javaslom, tegyél fel egy kevés pirosítót is, attól sokkal természetesebbnek tűnik, és még a hullás-beszólások száma is csökken... :D
2009. jún. 23. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!