A legvilágosabb púder is sötét nekem, vagy van ennél világosabb?
Köszi a válaszokat, a Manhattan-t majd megnézem mindenképp, ha az sem válna be akkor marad a hintőporos változat, magamtól soha nem jutott volna eszembe ilyesmi:)
Egyébként én ilyen falfehér vagyok, szóval mindig azt hiszik beteg vagyok, meg pincében napoztam meg hasonló ötletes beszólások vannak:)
Miss sporty 4-es hatású so clear antibakteriális púder. 800 forint körül van Dm-ben Rossmannban, Tescoban tuti van.
[link] Felvíve nagyon világos, szinte fehér, nekem is ilyen van.
[link] ez a régi csomagolás, hátha még így találod.
[link] erre gondolok. De ennél sokkal világosabb csak a képen ilyen. Azt hiszem ebből is van 2 árnyalat, a legvilágosabb szinte fehér, és ecsettel kell felvinni nem pamaccsal, úgy jobban fed és ha többször viszed fel, iszonyú világos.
Emellett fénystop hatású, pattanásgátló meg stb. Viszont kissé szárít hosszútávon, ( az arcod szárazabb területein)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!