Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sápadt bőrre nagyon gáz a...

Sápadt bőrre nagyon gáz a sötét vörös vagy más színű sötét körömlakk?

Figyelt kérdés

Annyira nem az én stílusom, de néha kedvem lenne sötét pirosat (vagy akár sima, élénk pirosat) vagy sötét lilát, ilyesmi színeket felkenni.

Tudom, azt kenek fel amit akarok és ne foglalkozzak másokkal, de nekem igenis számít, hogy milyen az összkép.

2010. nov. 16. 04:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A körömlakkot miért a börödre kened?
2010. nov. 16. 07:00
 2/4 anonim ***** válasza:

Első.: Gondolom, úgy értette, hogy sápadt bőr mellé...

Szerintem nem gáz, sőt, nagyon szép tud lenni, olyan... arisztokratikus. :)

2010. nov. 16. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is sápadt és én is sokáig így voltam, mint te, hogy imádtam ezeket a mostani trendszíneket, a magentákat a sötét magentás bordókat, halványabb meleg lilás bordókat, de nem mertem felkenni.

Aztán rájöttem arra, hogy ha ilyen szín van rajtam, sokkal jobban érzemn magam, vidámabb is vagyok.

Vettem egy ilyen színű sálat és utána ilyen lakkokat.

Így mindig van legalább egy ruhadarabom, amihez passzol a körömlakk. Így nagyon elegáns és nagyon össze is passzolnak.

Azóta igyekszem ilyen ruhákat is venni.Csak bátran.

Ezeka színek úgy szépek, ha rövid, szépre lereszelt körmön vannak, igényesen kifestve.

2010. nov. 16. 09:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem függ attól is, hogy milyen tónusú a bőröd. Sztem a fehéres-rózsaszínes sápadt bőrhöz remekül áll, a sárgáshoz nem biztos (nekem is sárgás tónusú a bőröm, és ugyan nem körömlakkban, de rúzsban pl. nem igazán nyerő nálam a piros meg a bordó, mindig le kell itatnom belőle egy kicsit, vagy rátenni vmi más tónusú szájfényt).
2010. nov. 16. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!