Milyen táskát vegyek? Fontooos.
Na, az a helyzet, hogy most megyek gimibe.:) És szeretnék új sulis táskát venni, valami márkásat, de lehet oldal táska is. Melyik illene oda? Az oldal vagy a sima hátitáska? De ha lehet nagyobb, mivel szerintem sok könyvem lesz, és hogy könnyen elférjek benne.:) Meg legyen pár zsebe is, hogy tudjak pakolászni.(zsepi, apróbb dolgok):) Linkeket is várok, na meg árat.:D Köszi.^^:)
15/L
értem, jól néz ki.:)
várok még válaszokat.:) Fontos lenne.:)
Nekem olyan van mit az első csk pink-feketébe.(van benne 1 nagy zseb,a nagy zsebbe 1 pici,van benne külön telefonnak tok,meg a hátulján 1 van ilyen cipzáros rész is.
amúgy itt vannak converse táskák is meg eastpakos..:
vagy ez nekem nagyon teccik:
vagy ez,de lehet h jobb lenne feketébe,mert a fehér kicsit kényes..:
vagy ez:
Nagyon köszi a válaszokat.:)
Amúgy énis erre az adidas félére gondoltam.:)
ez az, csak fehér ugye az ahogy írtad kényes.:/ meg ez a táska nem kicsit fiúsabb?
én amúgy eléggé csajos vagyok, úgyhogy azért gondoltam oldaltáskára, csak azért említettem a hátit, mivel az lehet kényelmesebb, ha sok könyvem van. de alapjáraton oldaltáskát szeretnék.:) ami eléggé nagy, elférek benne s egyben kényelmes is.:) szóval, ha tudtok még ajánlani örülnék.:) köszi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!