Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lehet olcsóbb sminkből jó...

Lehet olcsóbb sminkből jó sminket csinálni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 16:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Mi köze ennek az árhoz? Nem azon múlik mennyibe került a cucc,hanem hogy tudsz-e jó sminket csinálni. Ha nem,akkor vehetsz több ezer forintos dolgokat ,akkor sem lesz jó. Ha meg tudsz,akkor szinte bármiből tudsz. :)
2011. jún. 15. 16:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Tudok jól sminkelni meg általában a családomat is én sminkelem csak az lenne a kérdésem h pl.: Hogy egy olcsóbb korrektor ugyanúgy elfedi a bőrhibákat mint egy drágább?
2011. jún. 15. 16:22
 3/7 A kérdező kommentje:
De ez az összes sminkre vonatkozik. A korrektor csak egy példa volt.
2011. jún. 15. 16:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, lehet, sok beauty blog foglalkozik ilyesmivel, hogy olcsóbb terméknek milyen a hatása. Sokszor az egy eurós boltokban kapott szemhéjpúerek is szépek. Ha a bőrödet nem félted, nem érzékeny, akkor ha ügyes vagy, bármi klasszat megcsinálhatsz.
2011. jún. 15. 16:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Akkor semmi gond.

ÉS nem mindig igaz hogy az olcsóbb dolgoktól valami baja lesz a bőrnek. Nekem extra érzékeny,de soha nem használok drága cuccokat és nem volt eddig bajom tőlük. :)

Szóval simán tudsz.

2011. jún. 15. 16:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez meg a másik h a bőrömet is valamilyen szinten féltem (de nem érzékeny).
2011. jún. 15. 16:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Persze lehet simán, a jó smink inkább a te sminktudásodtól függ:)

Én úgy vagyok vele,hogy alapozóból minőségit elég drágát használok,de a többiből(szemcerka,szemhéjpúder),ha van valami jó szín olcsó(bb) smink márkából simán megveszem:)

2011. jún. 15. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!