Hol tudok venni fehér púdert?
Figyelt kérdés
A goth stílust részesítem előnyben, de nem tudom hol vehetnék ilyet. netről rendelni nem szeretnék és árban is olcsóbbra gondoltam.... :)2011. jún. 10. 11:48
1/4 anonim válasza:
transzparens púder a neve, hintőporszerű, keress rá, nem tudom hol lehet kapni.
2/4 anonim válasza:
transparent púderről én úgy tudom,hogy nem fehér,hanem szinte áttetsző,tehát nem lesz maszk hatása,és nem is nagyon fed,inkább csak mattít.Fehér púdert esetleg művészellátókban.
3/4 anonim válasza:
Az olcsó megoldás ha a sima porpúderbe hintőport keversz. Ha a babák bőrét nem tömi el, a tiédet se fogja.
4/4 anonim válasza:
Én a goth stílust képviselem és én úgy szoktam h a legvilágosabb kőpúdert és egy kis hintőport teszek fel így nem lesz durva de sokkal fehérebb lesz a bőröd:) és a hintőpor nem árt az arcodnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!