Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem lehet tágítani a fültágító...

Nem lehet tágítani a fültágítóval, vagy erőszakosabbnak kell legyek?

Figyelt kérdés
Lécci csak azok írjanak akiknek van fültágítója,vagy aki tud segíteni és normális véleményt írni. (Mivel tudom mi a véleménye sok embernek a fültágítóról) Tehát,vettem tágítót,és először fogpiszkálóval akartam tágítani,de csak addig bírtam benyomni ameddig vastagszik a pálcika. Forgatni se tudom,és kivenni is nehezen tudtam. Ez normális,hogy még egy fülpiszkálót se tudok beledugni? Mennyire erőltessem? Nektek is ennyire fájt?
2009. márc. 20. 17:54
 1/10 A kérdező kommentje:
:D Bocsi nem fülpiszkáló,fogpiszkáló akart lenni,csak nem figyeltem :P
2009. márc. 20. 17:57
 2/10 A kérdező kommentje:
A kérdésem pedig eredetileg nem ez,csak megváltoztatták ... Szóval nem lehetne tágítani a fülem vagy csak még jobban kell beletuszkolnom?
2009. márc. 20. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Figyi ne tágicsd ki el tudod képzelni magad 50 évesen két lógó bőrdarabbal a füled helyén?
2009. márc. 21. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:

először nekem sem ment bele..de fogpiszkálóval ne próbálkozz, mert az berohadt..inkább egy fültisztító pálcika szárát vágd hegyesre és azt használd.

egyébként én úgy csináltam, hogy először két fülbevalót tettem egy lyukba, majd egy-két héttel később hármat..aztán vettem sütőgyurmát és csináltam belőle egy spirált (amúgy lehet spirált kapni, csak így olcsóbb, ha én csinálom meg), ami egy nagyon-nagyon vékony résszel kezdődött..és kb hetente forgattam kicsit rajta.

a spirál így néz ki: [link]

2009. márc. 23. 20:19
 5/10 anonim ***** válasza:
hajmosás után probáld, akkor felpuhul a bör és könnyebben bemegy, én is mindig ugy tágitottam.
2009. márc. 28. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:

elég alacsony a fájdalomküszöböm de a fültágitás nekem abszolut nemfájt..

vagyis, csak az elején, a régi fültisztitopálcikás idökben:) kb 5 mm-től már meg se éreztem a +2 mm tágitásokat...

2009. máj. 28. 18:23
 7/10 anonim válasza:
SOHA NE ERŐLTESD!!!!Most éppen én pont ez miatt ne aludtam éjjel. 8mm-es lukba 10-es szilikont tettem bele, és baromira begyulladt a luk, bár nem vérzik, még legalább is egyenlőre :) Ez egy türelem játék, amikor már valamilyen tárgyat behelyeztél azzal mindig VÁRJ míg nagyobbat raksz bele, mert ha nem gyógyul be, és erőlteted, nagyon tud fájni. Ez tapasztalat!!!! TÜRELEM :)
2010. márc. 8. 08:44
 8/10 anonim válasza:
Én hatos spirállal kezdtem, sima fülbevalólyukba tettem, és naponta kétszer-háromszor forgattam egy picikét. Kb egy hét alatt megvolt a hatos, és nem fájt egyáltalán.
2010. máj. 24. 15:09
 9/10 1 srác ***** válasza:

Szia kérdező!

nekem is van fültágítóm (5mm) elején én is otthon akartam tágítani de nekem se sikerült fogpiszkálóval próbáltam.

És Engem is úgy beszéltek le róla nehogy valami fertőzést

össze szedjek így szalonba mentem fülbevalóval kezdtem és ki tágítoták 1 íen vastag tű szerűvel (nem fáj) 1000 ft volt szerintem menny szalonba! otthon semmikép ne erőltesd és nekem is fájt amikor otthon próbáltam írj emailt ha még valami érdekel! aztán hajrá!

2010. dec. 23. 17:57
 10/10 anonim válasza:

vegyél egy tágítópálcát (kínaiba 300-500 ft), amekkorára kiakarod tágítani a füled!! megfogod bekened valami NIVEA vagy hasonló krémmel aztán beledugod a füledbe amennyire csak lehet, aztán megfogod a végét-elejét és folyamatosan húzod lefele az egész füleddel együtt, közbe csavargatod (EZ A LEGHATÉKONYABB MÓDSZER)!!! nekem fél nap se kellet de már meg volt [8mm] a fülem, ezzel a módszerrel!!

...ja és SOSE CSINÁLD fogpiszkáló, fültisztító, tollbetét vagy egyéb dolgokkal mert AZ VESZÉLYES ÉS HATÁSTALAN!!!!

2012. nov. 4. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!