Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítóval kapcsolatban van...

Fültágítóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 22 éves. Szeretnék mindkét fülembe fültágítót, de a legkisebb méretűt, legdiszkrétebbet. A kérdéseim, hogyan kezdik el tágítani a lyukat, hogyan teszik bele a tágítót? Fáj? Mennyi idő alatt gyógyul?

Mennyibe kerül ékszerrel együtt mindkét fül? Tapasztalatok, tippek, minden érdekel!

2009. márc. 13. 13:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Hát tapasztalatom nincs, de szerintem gusztustalan...Jól gondold meg...
2009. márc. 13. 13:31
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
Én otthon csináltam magamnak. Betestápolózol egy fogpiszkálót, majd azt átcseréled egy fültisztítószárra, amit méretre vágsz. Aztán egyre többet, és többet, majd veszel a boltba egy tágítót, és belerakod. Ha kicsit akarsz bármikor kiveheted a későbbiekben, rövid idő alatt össze fog húzódni.
2009. márc. 13. 14:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

nekem 6-os van... ez elég pici de azért átlátni rajta:) a legkisebb az 2es, szóval sztem azzal nem mész semmire. én 1500ért vettem, szóval neked olyan 3000körül lesz:)

16/l

2009. márc. 13. 15:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
jahm, és sztem nem fáj, csak amikor éppen beledugod az egyre nagobb pálcákat. utána nekem egyáltalán nem fájt. (az előző vagyok)
2009. márc. 13. 15:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Otthon csináltad magadnak? Egyszerre raktad bele az ékszert vagy először kicsit, majd pár nap mulva nagyobbat, vagy hogy?
2009. márc. 13. 16:01
 6/12 anonim ***** válasza:
Én a barátomnak karácsonyra vettem egy ötös tágítót. Ő is magának csinálta. Először átszúratta a fülét a haverjával, aztán először fülbevaló volt benne, mert szúrás után fájt a füle, megvárta, míg meggyógyul, aztán beletett egy ajakpcszárat, aztán egy nyelvpcszárat (ezeknek a cseréje között kb. 2-3 nap telt el), aztán elszánta magát, hogy beleteszi a tágítót... Harmadik próbálkozásra szánta el magát, az 1,5 mmes lyukból csinált egy 5 mmeset.. Azt mesélte, hogy nagyon vérzett neki. Utána talán többet is gennyezett neki, mint kellene (mivel valamilyen szinten mindig gennyezik).. És jobban is fájt neki utána... Osztálytársam szalonba csináltatta, azt mondta, hogy 1 mm tágítás egy ezres... Én ezt sokallom... Rendes tágítót és a tágítótüskét 1200-2000 ft között lehet venni... Amúgy nagyon büdös lesz egy idő után... :S
2009. márc. 14. 22:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen azt hallottam hogy büdösödik de miért?
2009. márc. 15. 10:37
 8/12 pry ***** válasza:

Én is magamnak csináltam, ha ésszel csinálod neked se lehet nagy bajod tőle. A fogpiszkálós megoldás tényleg jó, illetve lehet kapni pl. Apacsban kis műanyag tüskéket és spirálokat, amik ilyen méretben jól néznek ki, és mivel folyamatosan vastagodnak, így magadnak állíthatod be mikor érzed h itt az ideje tágítani kicsit.

Szerintem nem éri meg tágítás közben ékszert venni, mert több garnitúra elég drága lehet, akkor vegyél ha megvan a végleges méret, addig meg legyél kreatív és nézz szét otthon! Sok sikert

2009. márc. 15. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem lesz büdös idővel...

nekem fél éve van tágítóm 14mm-es.

és is így kezdtem h : fogpiszkálót befestettem körömlakkal aztán miután megszáradt bele tettem, aztán pár nap múlva kicsit vastagabbat stb.

mondjuk én elég gyorsan csináltam , szal gennyes volt ,meg enyhe vér . de aztán szépen begyógyult.

aztán vettem bele szilikonos fültágítót , és egyáltalán nem volt büdös ..

2009. márc. 16. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyennel kitágítod,aztán belerakod a tágítót. Egy kicsit fáj,vérzik és gennyes de szerintem ki lehet bírni. Egyébként csak akkor büdös ha nem tisztítod..

2009. márc. 16. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!