Fültágítóval kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Lány vagyok, 22 éves. Szeretnék mindkét fülembe fültágítót, de a legkisebb méretűt, legdiszkrétebbet. A kérdéseim, hogyan kezdik el tágítani a lyukat, hogyan teszik bele a tágítót? Fáj? Mennyi idő alatt gyógyul?
Mennyibe kerül ékszerrel együtt mindkét fül? Tapasztalatok, tippek, minden érdekel!
nekem 6-os van... ez elég pici de azért átlátni rajta:) a legkisebb az 2es, szóval sztem azzal nem mész semmire. én 1500ért vettem, szóval neked olyan 3000körül lesz:)
16/l
Én is magamnak csináltam, ha ésszel csinálod neked se lehet nagy bajod tőle. A fogpiszkálós megoldás tényleg jó, illetve lehet kapni pl. Apacsban kis műanyag tüskéket és spirálokat, amik ilyen méretben jól néznek ki, és mivel folyamatosan vastagodnak, így magadnak állíthatod be mikor érzed h itt az ideje tágítani kicsit.
Szerintem nem éri meg tágítás közben ékszert venni, mert több garnitúra elég drága lehet, akkor vegyél ha megvan a végleges méret, addig meg legyél kreatív és nézz szét otthon! Sok sikert
egyáltalán nem lesz büdös idővel...
nekem fél éve van tágítóm 14mm-es.
és is így kezdtem h : fogpiszkálót befestettem körömlakkal aztán miután megszáradt bele tettem, aztán pár nap múlva kicsit vastagabbat stb.
mondjuk én elég gyorsan csináltam , szal gennyes volt ,meg enyhe vér . de aztán szépen begyógyult.
aztán vettem bele szilikonos fültágítót , és egyáltalán nem volt büdös ..
Ilyennel kitágítod,aztán belerakod a tágítót. Egy kicsit fáj,vérzik és gennyes de szerintem ki lehet bírni. Egyébként csak akkor büdös ha nem tisztítod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!