Fiuknak hogy tetszik a műköröm?
Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 21:58
1/12 Dymo válasza:
Nekem,és szinte az összes ismerősömnek nem tetszik!
3/12 anonim válasza:
majdnem minden csajon van, de a pasik többségének nem tetszik. minek még egyel több műanyag?
4/12 anonim válasza:
Nagyon ronda. Újonnan is, nemhogy még mikor lenő...
23/F
6/12 hot_kiss válasza:
Ellenei is, mellette is, de vannak ennek is kúltúrált határai. Mint mindennek.
7/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, és nincs műkörmöm, de női szemmel az ízléses, szépen elkészítettek tetszenek, azok közül is leginkább azok, amelyek természetesebbek, nincs olyan műanyag hatásuk. Linkelek pár képet, h lásd, mire gondolok.
Ezek tetszenek: [link]
Ami nekem már sok (főleg ezeket a nagyon hegyeseket tartom csúnyának)
Egyébként egyetértek azzal, aki azt írtam, h csúnya, mikor a zselés köröm már lenő. Valóban igénytelennek hat.
20/L
9/12 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, de egy fiú sem dicsérte meg, a barátomon is látszott, hogy nincs oda érte, de nem mondta, nem akart megbántani. Hanem amikor leszedtem! Akkor kitört belőle, hogy mennyire nem szerette, és örült, hogy megszabadultam tőle.
10/12 anonim válasza:
Nekem tetszik, mert egy nő hihetetlen igényes lesz tőle, és látszik, hogy ad magára. Nem rég láttam egy nőt, akinek még a lábkörme is megvolt csinálva. Egy nőies szandál volt rajta, jó barna lábai voltak, és szép olyan fehér végű lábkörme volt. Nekem nagyon tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!