Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csinálhatok és mit nem,...

Mit csinálhatok és mit nem, ha rajtam van a gyűrűm?

Figyelt kérdés

Mindig leveszem, ha tudom, hogy víz érné, de már elegem van belőle.

Ezüst gyűrű, kövekkel (amik üvegből vannak, vagy miből ((ezt onnan veszem, mert nagyonnagyon olcsó volt)))

Így néz ki:

[link]

Fürödhetek benne? Fogmosás, kézmosás? Szerintetek?

(bocsi a kategória miatt, nem nagyon tudtam máshová rakni :$, végül azért ide, mert ez a jeggyűrűm)

2011. jún. 7. 17:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
mielőtt termál vízbe mennél vedd le, mert az ezüst reakcióba lép, és megfeketedik !
2011. jún. 7. 22:25
 12/13 anonim válasza:

Lehet venni ezüst tisztító folyadékot. Nekem pár ékszerem van, mind ezüst, nyáron mindíg megfeketednek az izzadtságtól.

Két éve használjuk. A férjemmel mi ezüst jeggyűrűt viselünk, azt is gyakran kell tisztítani. Én csak sütésnél veszem le, mert az eljegyzésim került már fánkba! Nekem az a swarovsky (?) jellegű van, egy kővel, már stabilabban van, mint a tiédben.

A hypo is megfogja, de ez a cucc azt is leszedte.

Most nem találom a dobozt, pedig elmondanám a nevét.

Fekete-rózsaszín-feliratú kerek, műanyag flakon. Kérdezz be az észerészetbe. Nem olcsó, de sokáig bírja!

2011. jún. 14. 09:50
 13/13 anonim válasza:

Ez az:

[link]

2011. jún. 14. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!