Mit csinálhatok és mit nem, ha rajtam van a gyűrűm?
Mindig leveszem, ha tudom, hogy víz érné, de már elegem van belőle.
Ezüst gyűrű, kövekkel (amik üvegből vannak, vagy miből ((ezt onnan veszem, mert nagyonnagyon olcsó volt)))
Így néz ki:
Fürödhetek benne? Fogmosás, kézmosás? Szerintetek?
(bocsi a kategória miatt, nem nagyon tudtam máshová rakni :$, végül azért ide, mert ez a jeggyűrűm)
Hát szerintem otthon pl. felesleges viselni. :D (engem mondjuk zavar is, és anyám is hazaér, első dolga levenni az ilyeneket)
Én még kézmosáshoz is leveszem, nem azért mert a gyűrűimet féltem annyira, de szerintem elég kellemetlen mikor alatta pang a víz, hát még ha vegyszeres is! :O
De gyakorlatilag mindent lehet vele, erősen maró dolgokat ne. Viszont ilyen köves-szögletes valami könnyen beleakad mindenbe, és az se kellemes.
OFF
Jó ég, azt hittem a kérdés alapján, az lesz a leírásban hogy ha nincs rajtad a jegygyűrűd szoktál flörtölni, randizni vagy valami, és gyűrűvel nem rosszabb-e ilyesmit csinálni :D
ON
Én szoktam kezet mosni köves gyűrűvel az ujjamon, még egyiknek sem lett semmi baja sosem. De fürdéshez leveszem, ezt szoktam meg. Gondolom ugyanúgy semmi baja nem lenne a tusfürdőtől sem. De a mosogatószer miatt mosogatáshoz leveszem.
Szia!
Szerintem felesleges mindig levenni a gyűrűt, max akkor kellene ha erős vegyszerrel akad dolgod.
Páromtól kaptam egy karkötőt és én csak fürdésnél veszem le, mivel akkor mindig beleakad a törölközőbe és félek, hogy elszakad, de ha mást csinálok akkor nem.
húzd át átlátszó lakkal, és akkor tuti a tartás! nehezebben is kopik, stb.
amúgy meg könnyen kipotyognak a kövek, nekem a csupakő swarovski gyűrűmből esett ki kettő, visszavittem, persze megcsinálni nem tudták, és ott mondta az ékszerészcsaj, hogy húzzam át színtelen lakkal!
amúgy gyönyörű gyűrű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!