Szerintetek így is csinálhatok porcelán műkörmöt magamnak?
Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha csak gombaölő spray-t vennék + átlátszó porcelán anyagot + tippet. Először is megérdesíteném a körmeimet, azután lefertőtleníteném a gombaölő szerrel, majd "ráhúznám" az első réteg porcelánt. Ha megszáradt ez a réteg, kidíszíteném (pl. körömlakkal...), majd egy második réteget "húznék rá", hogy ugye rögzítsem amit ráfestettem. Ezután természetesen formára reszelném a körmöt.
Szerintetek jó ötlet? Vagy inkább ne próbálkozzak vele?:S
Előre is köszi az értelmes válaszokat!!!:)
Nah ezt most nem értetettem.:) Úgy érted, hogy a saját körmöm + körömlakk?
Az a baj, hogy nem bírom a körömlakkot, folyton lekaparom.:(
De szerinted ez így jó ötlet, amit leírtam?:)
Nem véletlenül kell annyi minden egy műkörömhöz...ha elég lenne egy kis gombaölő, meg porcelán, akkor minden hülye csinálhatna magának műkörmöt...mások ezt hónapokig, évekig gyakorolják, mire szép, igényes munkát adhatnak ki a kezükből, Te meg azt hiszed, hogy csak úgy hipp-hopp megcsinálhatod? Jó esetben teljesen tönkreteszed a körmöd, rossz esetben olyan fertőzést gyártasz magadnak, hogy az orvos is hátast dob majd...aztán meg szidod a műkörmöt, hogy milyen sz@r, meg tönkeretette a körmeidet, holott csak Te vagy a béna.
Ne haragudj, de eléggé felháborító, hogy valaki azt hiszi, "á, csak pár cuccot rá kell kenni a körömre, ez olyan egyszerű" aztán meg sír a szája, ha nem sikerül...
Sziasztok! Megcsináltam magamnak, mindent belevetve került kb. 6000 ft-ba. Ebből állítólag akár 10 műköröm is kijön.
Egyébként elég jól sikerült ahhoz képest, hogy ez az első:)
Bár kicsit csúnya a felülete, de elsőre annyira nem katasztrofális. Remélem nem lesz semmi gombásodás vagy valami...:S
Ui:Am nem "nem kompatibilis" a körömlakk és a porcelán. Sőt! Mivel a porcelán körömben nincs nedvesség, ezért még jobban is megtartja a körömlakkot, mint az ererdeti köröm:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!