Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek így is csinálhatok...

Szerintetek így is csinálhatok porcelán műkörmöt magamnak?

Figyelt kérdés

Az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha csak gombaölő spray-t vennék + átlátszó porcelán anyagot + tippet. Először is megérdesíteném a körmeimet, azután lefertőtleníteném a gombaölő szerrel, majd "ráhúznám" az első réteg porcelánt. Ha megszáradt ez a réteg, kidíszíteném (pl. körömlakkal...), majd egy második réteget "húznék rá", hogy ugye rögzítsem amit ráfestettem. Ezután természetesen formára reszelném a körmöt.

Szerintetek jó ötlet? Vagy inkább ne próbálkozzak vele?:S

Előre is köszi az értelmes válaszokat!!!:)

2010. okt. 26. 18:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Igen, tegyél fel képet, mert lehet, hogy megcsinálom.
2010. nov. 2. 17:22
 12/21 A kérdező kommentje:

Azért nem profi, de szerintem elsőre annyira nem rossz...:) Meg élőben nem látszanak annyira ezek a hibák ilyen részletesen, mert ugye nem nézik meg az emberek ennyire közelről... Véleményeket várok...:)

[link]

2010. nov. 2. 18:51
 13/21 A kérdező kommentje:
Jajj és ez már kezd lenőni, mert már lassan egy hete csináltam.
2010. nov. 2. 18:52
 14/21 anonim ***** válasza:
szerintem elsőre jó lett :) minél többet gyakorolsz, annál jobb lesz :)
2010. nov. 2. 20:11
 15/21 anonim ***** válasza:
Elsőre jó. :) Még egy-két próbálkozás, és egész királyul fog kinézni! Hány hetente fogod megcsinálni?
2010. nov. 3. 17:20
 16/21 A kérdező kommentje:

Még nem tudom,majd ha lenő, akkor várok vele egy picit, hogy erősödjön a körmöm, aztán jöhet a 2.:)

DE majd írok, hogy mikor csinálok legközelebb:D

2010. nov. 3. 17:23
 17/21 anonim ***** válasza:
Oké! :)
2010. nov. 4. 16:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem írsz?
2010. dec. 2. 17:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Szóval úgy volt, hogy nem bírtam ki, amíg lenő, leszedtem...:( Méghozzá azért, mert az alja felvált, belevegősödött, ami nem tudom miért volt... Aztán amikor, kb. 2 héttel csináltam megint, ugyanaz lett a vége...:( Szóval nem valami szép amikor nő le... Pedig azóta többször is kipróbáltam, és mindig vigyázok, nehogy levegő kerüljön alá, de mindig belevegősödik...:( Azért jó, ha van, legalább 3-4 napig bírja a strapát, és nincs vele semmi baj.:)
2010. dec. 2. 17:55
 20/21 A kérdező kommentje:

hmm.. nem is 4 napig, kibírja egy hétig is levegősödés nélkül...:):P

Am kérdezz nyugodtan ha még valami kérdésed/kérésed van ezzel kapcsolatban:P

2010. dec. 2. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!