Mit csináljak a szempilláimmal hogy szépen álljanak?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy még az egyik szememnél inkább szépen egyenesen nőnek, a másiknál göndörödnek. Így borzasztó őket spirálozni is. Volt tincses műszempillám, de pont ez miatt azt is hamar le kellett szednem. Nincs valami ötletetek? Hallottam hogy van már kozmetikusnál szempilla göndörítés is. Ez igaz? Tudom hogy elég hülye kérdést tettem fel, de gondoltam azért megkérdezem, hátha adtok rá valami jó tippet. :)2011. jún. 3. 14:26
1/2 anonim válasza:
Kozmetikus tud szempilla göndörítést csinálni,d e te is ha veszel már 100ft-ért egy szempillagöndörítőt.
2/2 A kérdező kommentje:
Azt vettem, írtam is a kérdésnél. Csak az a baj hogy az én rövid pilláimhoz nem igazán vált be...
2011. jún. 3. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!