Mit csináljak a szempilláimmal?
Figyelt kérdés
Mikor tussal szeretném kihúzni a szemem mindig rámegy a szempilláimra is a festék -mert elég hosszúak- és ettől összeragad és nagyon nehéz szétszedni. Mit csináljak?2010. dec. 9. 15:32
1/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy előbb szempilla-spirálozol és utána a tus, vagy fordítva!?
Mert én úgy szoktam, hogy előbb a tus oldalra húzom a szemem és így a pillák nincsenek útban, utána szempilla spirál. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Én is így csinálom csak a pilláim íveltek és így is rákerül :/
2010. dec. 9. 16:00
3/3 anonim válasza:
nem tudom hallotál-e róla vagy nem de van olyan szempillaspirál fésű aminem az egyik fele fésű a másik pedig kefe... (nem rosszindulató akarok lenni) és szerintem olyat ecsetboltban biztos lehet kapni. nekem van nincs márkája de nagyon hatákony kis fésű... minden szempillám külön van, és nem ragad össze egybe az egész...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!