Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Egy gal/gyaru hogyan sminkeli...

Egy gal/gyaru hogyan sminkeli magát?

Figyelt kérdés
Gal szeretnék lenni és szeretném elkezdeni valahogy. Elég sok sminkem van, ezért ezt ki tudnám próbálni. Van valami ötletetek, hogyan csináljam?
2011. máj. 26. 20:43
 1/6 anonim ***** válasza:
teli van a YT tutorialokkal. Száj natúr, szem fekete, műszempilla azt cső. :D
2011. máj. 26. 21:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Jó sok alapozó, hogy olyan legyen a bőröd, mint egy porcelánbabáé (persze szoli, kivéve ha Shirogyaru akarsz lenni, ők natúrak), bronzpúder (legalábbis szerintem telitalálat ehhez a stílushoz), világos/élénkrózsaszín száj, szemeden tusvonal, és világos szemhéjpúder, műszempilla vagy ha az nem, akkor legalább 2-3x menj át szempillaspirállal. Bulikra ragaszthatsz strasszokat az arcodra, bár nekem az nem tetszik.

Meg persze rengeteg kiegészítő és csajos ruha.

De számíts rá, hogy nem fogják tudni, hogy gal vagy, szimplán plázacicának néznek majd:)

2011. máj. 27. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:

tessék

www.youtube.com/results?search_query=how+to+gyaru+mak..

az első kapásból az azt már megnéztem egyébként én is stílust váltok a gyarura :D

neked hogy megy?

2011. aug. 6. 01:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Előző: Írtam neked privátot:)
2011. aug. 6. 02:39
 5/6 MidoriiNeko válasza:
műszempilla, kontaktlencse, ez nagyon fontos. youtube-on egyébként nagyon sok tutorialt találsz. :) az is lényeges kérdés, hogy melyik alfajtát akarod képviselni a gyarun belül. elég széles a választék. :D aztán ott vannak a ruhák is, utána nézhetsz, hogy egy-egy alfajta képviselőinek mik a 'kedvenc' ruhamárkái, honnan öltözködnek. :)
2013. jún. 22. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:

itt van egy csomó gyarus dolog.

www.japan-trend.blogspot . com

2013. júl. 5. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!